FOTO Bianca Drăguşanu îşi pregăteşte viitoarea colecţie în Dubai

image
Bianca Drăguşanu a plecat în Dubai

Obosită după toate problemele prin care a trecut în ultima perioadă, Bianca Drăguşanu a plecat într-o scurtă vacanţă în Dubai. Ca să îmbine utilul cu plăcutul, roşcata şi-a luat cu ea  o bună prietenă, alături de care va alege cele mai fine materiale pentru viitoarea sa colecţie.

Bianca Drăguşanu se concentrează asupra carierei sale în lumea modei. Roşcata nu va fi prezentă în următoarele zile în peisajul monden. Soţia lui Victor Slav a postat pe contul ei de socializare a fotografie din noua destinaţie de vacanţă.

CLIIMA20131029 0004 1 jpeg
Bianca Drăguşanu a plecat în Dubai

"Nu o să uit niciodată de unde am plecat, cine m-a trădat şi cine m-a ajutat! Mulţumesc pentru susţinere şi încurajări! Îmi place să cred că sunt un om puternic, demn şi norocos! The real secret is the power of the mind! (n.r. adevăratul secret este puterea minţii)", a scris Bianca la descrierea fotografiei.

Ea a ales să plece alături de o bună prietenă în Dubai, de unde vrea să achiziţioneze cele mai bune materiale şi accesorii pentru viitoarea sa colecţie de haine. Aceasta va fi lansată la începutul lunii decembrie.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
cub Roxana Vasniuc png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
image png
Mihai Șora Sursă: Profimedia
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
senat george calin inquamphotos
Activiștii „Partidul Morților” au organizat un miting la mormântul Mariei Ivanovna și al lui Vladimir Spiridonovici Putin Foto Facebook/ Partidul Morților
image
image
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg