FOTO: Care e mai bună, Brigitte sau Amalia?

Ultima actualizare:
Amalia s-a îndrăgostit  de Răzvan la serviciu
Amalia s-a îndrăgostit de Răzvan la serviciu

Ultimele două femei din viaţa lui Ilie Năstase fac furori pe litoralul românesc. Amalia Năstase şi Brigitte Sfăt au lăsat fără suflare audienţa de pe plajă, atunci când şi-au făcut apariţia în costume de baie. Ambele arată impecabil pentru vârsta din buletin şi pot oricând să concureze cu manechinele.

Celebrul tenismen Ilie Năstase a fost dintotdeauna un cuceritor, iar prin patul său au trecut sute, chiar mii de femei, una mai frumoasă decât cealaltă.

El a fost poreclit de presa internaţională „Playboy-ul tenisului mondial”, căci a avut trei neveste şi peste 2.500 de partenere de sex. Atunci când s-a însurat cu Amalia, o puştoaică de numai 20 ani, se pare că îşi găsise naşul, ea fiind recunoscută pentru caracterul rigid.

La şapte ani după nuntă, Ilie şi Amalia au anunţat divorţul, astfel că milionarul a revenit pe „piaţa” burlacilor. Vânat de zeci de femei, Ilie s-a oprit într-un final în braţele brunetei Brigitte Sfăt, al cărei trecut include şi un „sejur”, în spatele gratiilor.

Fotoreporterii Click! le-au surprins pe cele două femei la plajă, în costum de baie, şi nu arată deloc rău. Amalia a făcut furori pe plaja din Mamaia, unde s-a bronzat alături de iubitul ei mai tânăr, Răzvan, care îi este şi partener de afaceri.

Amalia

Ilie a agăţat-o pe  Brigitte prin telefon
Ilie a agăţat-o pe Brigitte prin telefon

Picioarele subţiri, fără celulită, talia de viespe şi sânii mici, dar obraznici, nu au trecut neobservate în rândul bărbaţilor.

Nici Brigitte Sfăt nu a fost mai prejos, atunci când şi-a făcut apariţia pe plajă lăsându-i pe turişti cu gura căscată. Sânii ei, deşi mai mari ca ai „fostei”, sunt însă rezultatul măiestriei doctorului estetician, iar buzele ei cărnoase sunt rodul unei simple injecţii cu acid hialuronic.

Brigitte

Amalia
Amalia

Amalia s-a îndrăgostit de Răzvan la serviciu

Acuzată că ar avea o relaţie cu partenerul său de afaceri, Răzvan Vasilescu (31 de ani), încă de pe vremea când era căsătorită cu Ilie, Amalia Năstase (35 de ani) a recunoscut abia după divorţ că se iubesc. Cei doi s-au afişat în public în urmă cu şapte luni, iar acum vorbesc cu lejeritate despre relaţia lor.

Brigitte
Brigitte

Ilie a agăţat-o pe Brigitte prin telefon

Ilie Năstase (65 de ani) a fost vrăjit de Brigitte Sfăt (34 de ani), atunci când a apărut într-o emisiune tv, plângându-se de calvarul pe care îl trăieşte cu fostul ei soţ, Ovidiu Torj.  Ilie a pus imediat mâna pe telefon, iar la numai câteva zile de la acest episod au devenit iubiţi. Ei se iubesc de aproape un an şi jumătate şi petrec tot timpul împreună.


    Ilie a agăţat-o pe  Brigitte prin telefon
Ilie a agăţat-o pe Brigitte prin telefon

Mai citeşte:

Ilie Năstase încă mai ştie să înjure în trafic. De la Brigitte Sfăt nu se aştepta nimeni - VIDEO

Amalia Năstase, vacanţă de lux în Thailanda

Brigitte Sfăt o laudă pe Amalia Năstase! Uite ce zice despre ea

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net