FOTO Ce admirator generos! O brunetă focoasă s-a trezit la uşă cu 1001 trandafiri

Raluca Macovei jpeg
Raluca Macovei

Actriţa Raluca Macovei a avut parte marţi noapte de o surpriză de proporţii. Bruneta a fost sunată de un bărbat să coboare în faţa blocului în care locuieşte şi mare i-a fost mirarea când a văzut că o aşteptau un snop de trandafiri roşii.

Ca să ducă florile în apartament, tânăra a avut nevoie de ajutorul portarului, pe care l-a omenit ca să se înhame la o asemenea sarcină. Contactată de Click!, Raluca Macovei s-a rezumat să spună că autorul gestului de milioane, la propriu, este un bărbat care o curtează de ceva timp, însă între ei există doar o simplă relaţie de prietenie.

image
Raluca Macovei, snop de trandafiri

"M-a impresionat când am văzut aâţia trandafiri. Era un bileţel pe care scria numele lui şi numărul de fire, nu mai puţin de 1001. Este pentru prima dară în viaţa mea când primesc atâtea flori. Am dat din ele prietenelor. Peste tot, prin casă, mă lovesc de câte un fir!", ne-a spus bruneta.

Cadoul l-a costat ceva pe admiratorul brunetei, care a scos din buzunar în jur de 100 de milioane de lei vechi pentru a impresiona pe Raluca. 

image
Raluca Macovei, snop de trandafiri

Acelaşi bărbat i-a trimis şi Oanei Zăvoranu 101 trandafiri, pentru ca  aceasta să treacă mai uşor peste operaţia de mărire a bustului pe care a suferit-o marţi după-amiază.

Nu este pentru prima dată, când tânăra este surprinsă astfel. În trecut, actriţa se laudă că un alt admirator i-a oferit 705 fire de trandafiri.

cub anamaria prodan animat gif
FotoJet (4) jpg
Simona Halep, Instagram jpg
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
cub armin nicoară png
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
cub anamaria prodan divorț png
FotoJet (2) jpg
lilia si alexandru jpg
sistem incalzire ghiveci teracota tik tok
image
image
image
image
transfagarasan 2819625 1920 jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
FotoJet (2) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
stres 0 jpeg