FOTO Ce băieţi de casă sunt Chef Sorin şi Chef Florin!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Sunt duri pe micul ecran, în juriul emisiunii „MasterChef", dar în viaţa de zi cu zi sunt bărbaţi obişnuiţi. Chef Sorin Bontea e căsătorit şi are doi copii, Chef Florin Dumitrescu are o iubită care-i va face în curând un bebeluş, doar Chef Cătălin Scărlătescu e încă burlac.

Chef Sorin Bontea, unul dintre cei mai duri juraţi ai emisiunii culinare „MasterChef" de la PRO TV, este un bărbat de familie. Încă din 1989 iubeşte aceeaşi femeie, Monica, pe care a cunoscut-o la o petrecere. Cei doi s-au căsătorit în 1994 şi au doi copii. „Miruna are 10 ani şi jumăte şi Iulian urmează să împlinească 18 ani anul acesta. Sunt născuţi la o zi diferenţă, dar în ani diferiţi", povesteşte Chef Sorin.

Nici unul dintre copiii săi nu i-a moştenit pasiunea pentru gătit: „Băiatul meu e pasionat de calculatoare, în vreme ce Mirunei îi place să cânte, să danseze şi adoră caii".

În cuplul Sorin - Monica Bontea dragostea trece, evident, şi prin stomac. Când a avut prima ocazie, Sorin i-a gătit Monicăi un preparat chinezesc, cu care a cucerit-o. De atunci, însă, bucătarul casei este ea. „Ea e «MasterChefa» casei şi găteşte foarte bine. De-a lungul anilor i-am mai dat sfaturi, iar de multe ori se întâmplă să gătim împreună", a mărturisit Sorin, pentru Click!

Florin şi Cristina vor deveni părinţi la începutul verii

simeon stalpnicul png

Dacă Sorin Bontea ştie deja ce înseamnă o familie, Cheful mezin al emisiunii, Florin Dumitrescu, va afla cât de curând. Acesta are de trei ani o iubită - Cristina Sima, care e pe cale să-i îndeplinească un mare vis: acela de a deveni tată. Cristina şi Florin s-au cunoscut la un interviu. „Ea era jurnalist la o revistă şi venise să-mi ia un interviu, eu eram pe teritoriul meu (la restaurantul la care lucra la acea vreme, n.r.). Şi aşa a început totul. Ne-am plăcut din prima", povesteşte Florin. Dragoste, dragoste, dar când vine vorba despre gătit, Florin are ceva emoţii dacă cea care va degusta preparatele lui este chiar iubita: „Cristina nu mănâncă orice, iar gusturile noastre sunt foarte diferite, (ea fiind ardeleancă, iar eu bucureştean). Pentru iubita mea am inventat un desert care îi poartă numele, «Pomme du Sima»".

Şi, ca să înţelegeţi şi mai bine povestea lor de amor, Florin a mai făcut o dezvăluire pentru Click!: „Iubita mea găteşte al naibii de bine! Nu sunt critic acasă, mâncarea este gustoasă! Oricum, n-aş avea curajul să comentez aşa cum o fac în emisiune".

Chef Cătălin Scărlătescu: «Eu lucrez la o iubită»

„Urma scapă turma", ar putea să spună Cătălin Scărlătescu. El e singurul jurat burlac din emisiunea „MasterChef".

„Momentan nu am, dar lucrez la o iubită", a spus el, pentru Click! Un lucru e sigur, şi viitoarea iubită a acestuia va fi cucerită tot de talentele culinare ale lui Cătălin.

„Pe cele mai multe femei din viaţa mea le-am cucerit după ce le-am gătit, se pare că ăsta e secretul meu". Chiar dacă nu s-a căsătorit încă, juratul „MasterChef" se gândeşte la întemeierea unei familii.

„Îmi doresc la un moment dat o familie, copii". Îi va fi destul de greu lui Cătălin să-şi găsească sufletul-pereche, mai ales că a mărturisit chiar el că cel mai mult timp îl petrece printre oale şi crătiţi, în bucătărie. Dar, pentru doritoare, uite cum arată portretul-robot al viitoarei iubite: „Trebuie să fie sinceră, în primul rând. Eu nu alerg niciodată după femei fără principii. Apreciez femeile care pun preţ pe familie. Momentan nu am o relaţie, pentru că ritmul meu de viaţă nu mi-ar permite să-i acord atenţia pe care o merită".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
17 ani de la intronizarea preafericitului parinte daniel ca patriarh al bisericii ortodoxe romane 309412 jpeg
ferma dacilor jpg
Doctor medic pacient consultatie FOTO Shutterstock jpg
Județul Galați, grav afectat de inundații FOTO: CJ Galați
eclipsa pixabay jpg
borsec jpg
american venit prima data in romania jpg
dani vancu buncar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net