FOTO Ce muşchi a pus pe ea Luana Ibacka! Ai lăsa-o să te strângă în braţe?

CLIIMA20120504 0142 1 jpeg
Luana Ibacka

Prezentatoarea emisiunii “Cunoaşte, Visează, Iubeşte!”, de la Prima TV, a început un program de antrenamente special pentru a se menţine în formă şi pentru a-şi consolida masa musculară.

Vedeta a apelat la nimeni altul decât Cristian Neagu, cunoscut de public ca şi “Muşchiulică” de la “Trăsniţii”, absolvent ANEFS, profesor de Educaţie Fizică şi Sport şi Antrenor din 1997.

“Am avut bucuria să descopar că avem dorinţa de a face proiecte comune. Ne-am propus să lucrăm câteva săptămâni împreună la sală, personalizând un antrenament prezentat de Cristi într-o revistă de specialitate. Ne-am gândit să-l filmăm şi să-l extindem ca program în diverse cluburi sportive. Aşa că, atenţi la detalii, la dieta şi la stilul general de viaţă, ne-am adus amândoi contribuţia la antrenamentul prin care îţi poţi lucra muşchii. In materialul pe care vi l-am pregătit veţi vedea programul de dezvoltare a masei musculare, pentru un tonus muscular ridicat, care să ajute la remodelarea corpului şi să ofere un aspect tonifiat pielii”, mărturiseste Luana.

Antrenamentul anaerob cu greutăţi libere şi aparate specifice este completat de efort aerob la sfârşitul fiecarei şedinţe, cu rol de a îmbunătăţi funcţiile cardiacă, respiratorie şi circulatorie, dar şi de a elimina reziduurile rezultate în urma efortului anaerob. Avantajul fitness-ului este individualizarea antrenamentelor, adaptarea exerciţiilor pentru femei care, spre deosebire de bărbaţi, nu doresc o dezvoltare în exces a masei corporale.

”În cazul Luanei, mi-a fost mult mai uşor să remodelez, pentru că ea a făcut mişcare tot timpul şi are un metabolism excelent, ceea ce mi-a uşurat mult munca”, a spus Cristian Neagu la finalul celor patru săptămâni de antrenamente alături de Luana.

image
Luana Ibacka şi Muşchiulică
image
Luana Ibacka şi Muşchiulică
meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
meghan markle harry regina jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
ambasada sua la moscova
anglo saxoni shutterstock 795800917 jpg
image
image
image
image
elon musk foto profimedia
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
talibani
Regina Elisabeta