FOTO Ce s-a întâmplat cu vedetele noastre? Toamna asta se «poartă» depresia

simeon stalpnicul png

Obişnuiau să aducă zâmbetul pe chipul fanilor, însă acum trec prin clipe cumplite şi par că nu mai reuşesc să vadă luminiţa de la capătul tunelului. Antonia, Oana Lis şi Simona Traşcă se luptă cu depresia şi caută resurse să meargă mai departe.

Fie că sunt probleme legate de relaţii eşuate sau neîmplinite, fie că este vorba de probleme de sănătate, durerile sufletului ne pot duce în acelaşi loc: la depresie.

Zvonurile legate de o presupusă relaţie cu Alex Velea şi divorţul de fostul soţ, Vicenzo Castellano, au făcut-o pe Antonia să clacheze. Cântăreaţa este din ce în ce mai tristă şi nu ascunde acest lucru. Conturile ei de socializare sunt pline de postări triste, iar cireaşa de pe tort a venit vineri, în emisiunea lui Teo, când artista a izbucnit în lacrimi.

Transformarea suferită de Oana Lis în ultima perioadă este de-a dreptul şocantă. Soţia fostului edil al Capitalei, Viorel Lis, recunoaşte că problemele de sănătate ale acestuia au adus-o în pragul depresiei.

"Cu boala asta, sufăr enorm. Nu prea îmi găsesc puterea să merg aşa pozitivă. Sunt dărâmată, iar el îmi vede tristeţea în ochi şi clar nu îi face bine. Sufăr enorm! Nu vreau să mai mă gândesc la nimic, trăiesc în prezent şi atât", a mărturisit Oana într-un interviu acordat pentru Click!.

simeon stalpnicul png

Simona Traşcă nu e nici ea străină de depresie, iar postările de pe reţelele de socializare ale blondei o dovedesc din plin. Se pare că faptul că nu reuşeşte să găsească un bărbat care să-i înţeleagă sufletul îi înnegurează zilele.

"si i am zis ca a fost "doar o intamplare " in viata mea...dar am uitat ce era mai important ...cea mai frumoasa dar si cea mai dureroasa intamplare !", este unul dintre mesajele prin care Simona îşi trădează neîmplinirea.

simeon stalpnicul png

Frumoasa Diana Dumitrescu a trecut şi ea prin această experienţă tristă. Cu toate că au trecut cinci luni de la divorţul de Ducu Ion, Diana recunoaşte că încă nu şi-a revenit complet. Actriţa mărturiseşte că, deşi este implicată într-o altă relaţie, încă mai suferă în urma despărţirii de Ducu şi că rănile încă nu sunt vindecate.

„Am descoperit pe propria-mi piele că divorţul nu e doar o simplă despărţire, e o rană ceva mai adâncă, una care nu se vindecă foarte uşor şi trebuie să am răbdare. Oricât s-ar zice prin ziare că Diana are un nou iubit şi şi-a revenit complet, nu e chiar aşa. Chiar nu mi-am revenit complet...", a spus Diana într-un interviu acordat revistei FHM.

simeon stalpnicul png

Momente sfâşietoare pentru Oana Lis: «Nu există agonie mai cumplită»

EXCLUSIV Oana Lis, în pragul disperării. «Viorel ar putea să nu mai fie cine a fost»

FOTO Antonia, din ce în ce mai tristă! Mesajul cu care şi-a îngrijorat fanii

Diana Dumitrescu, primele declaraţii după divorţ: «A fost greu. E o ruptură în viaţa noastră şi doare»

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
Charles, William și Harry jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
vedete jpg
cub vali vijelie png
image
image
image
image
image
image
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg