FOTO Cel mai gras om din lume a pozat nud din disperare! ATENŢIE, IMAGINI ŞOCANTE

Ultima actualizare:

La 49 de ani, când avea 445 de kilograme, Paul a suferit un bypass gastric în urma căruia a slăbit 290 de kilograme, pe parcursul a trei ani. Aşa cum era normal să se întâmple, bărbatul a rămas cu zeci de kilograme de piele în exces, care ar trebui eliminate chirurgical.

Tocmai acesta este motivul pentru care Paul a pozat nud, şocând o lume întreagă cu imaginea corpului său. Bărbatul este disperat că statul britanic nu vrea să acopere costurile operaţiei de înlăturare a pielii, intervenţie care ajunge la 70.000 de euro.

"Pielea a început deja să se crape peste tot, din cauza propriei greutăţi. Vreau ca toată lumea să vadă prin ce trec, poate aşa conving oamenii din sistem că această operaţie este esenţială pentru mine", şi-a explicat Paul gestul disperat.

În 2010, înainte de operaţie, Paul consuma 20.000 de calorii pe zi, adică de 10 ori mai mut decât ar fi fost normal. Un prânz costa de cele mai multe ori din 4 porţii de cartofi prăjiţi cu peşte, două porţii de kebab şi o friptură.

Se pare că motivul pentru medicii refuză să îl opereze pe Paul este că pacientul trebuie să rămână timp de doi ani la o greutate constantă, după ce s-a încheiat procesul de slăbire, însă Paul scade în continuare în kilograme.

Vezi aici mai multe imagini cu Paul:

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net