FOTO Cine este bărbatul care o face să zâmbească așa pe Roxana Ionescu

simeon stalpnicul png

Roxana Ionescu a postat pe internet o serie de fotografii de la sesiunea de antrenamente pentru Raliul de la iași, unde va participa alături de unul din echipajele de forlighteri.

Vedeta de televiziune a ținut să împărtășească bucuria acestei experiențe cu prietenii ei virtuali cărora le-a transmis că este bucuroasă că poate trăi această experiență.

"Bucurie ...asta e cuvantul care ma defineste acum. Am ajuns in camera dupa 10 ore petrecute in masina alaturi de Adi. A fost o zi grea , dar sunt mandra de mine. Rezumatul ar suna cam asa : trezirea la 7, micul dejun si fuga sa ridicam documentatia de la secretariat . La 9 eram deja la startul primei probe. Am reusit sa facem astazi 2 treceri pe probele scurte si sa scriem probele lungi...cred ca e ritmul normal chiar si pentru un echipaj cu experienta ( asa mi a spus Adi ). Vrem sa le multumim lui Alex Filip si Bogdan Iancu pentru sprijin si indrumari. E mult mai complex decat imi imaginam...dar v am spus ...sunt mandra si bucuroasa. Noi mergem sa papam si dupa somnic...maine avem o zi la fel de lunga. Chiar daca este o etapa eveniment o tratam foarte serios. Ne auzim maine", a scris Roxana pe o rețea de socializare.

Dovada că "Mama Natură" se distrează și se bucură din plin de această experiență sunt fotografiile postate de ea. Într-una dintre imagini în care apare cu "colegul" ei, pilotul Adrian Grigore, Roxana este extreme de veselă. Cei doi sunt foarte apropiați și relaxați unul în preajma celuilalt, iar Roxana are un zâmbet larg.

În prezent, Roxana nu este implicată în nicio relaţie. Aceasta a divorţat de fostul ei soţ, Laurenţiu Ionescu, după cinci ani de căsnicie.

simeon stalpnicul png

(foto: facebook)

simeon stalpnicul png

«Roxana Ionescu este soţia mea». Cine a făcut anunţul bombă

FOTO EXCLUSIV! Roxana Ionescu le-a luat minţile! Sexy în pantalonaşi scurţi, asaltată de turişti!

FOTO EXCLUSIV! Aşa nu ai mai văzut-o pe Roxana Ionescu! Ce face în cluburi, pe litoral!

FotoJet (1) jpg
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
infidelitate 0 jpeg
filme de craciun
concediul de odihnă
FotoJet (1) jpg
femeie inele de aur mana bijuterii shutterstock 1966151602 jpg
cum poti avea succes la interviul de angajare jpeg
image
image
image
image
masina cu lemne furate din padure jpeg
caine covid carantina china foto twitter jpg
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
infidelitate 0 jpeg
concediul de odihnă
culori brazi 2022