FOTO Cum să îţi păcăleşti colegii! Cele mai bune farse de 1 aprilie

image
Farse de 1 aprilie

Ziua Păcălelilor e un bun prilej pentru a le face colegilor de muncă, prietenilor sau pur şi simplu oamenilor de pe stradă o farsă pe care să o ţină minte până la următorul 1 aprilie. Ca să o iei înaintea tuturor şi să faci cele mai bune glume, iată câteva farse perfecte pentru a-i "teroriza" pe cei din jurul tău.

1.Camuflează-te în scaun. Merge, evident, numai dacă scaunul respectiv are perne. Poţi şi în maşină, şi cu o simplă canapea în care să te îmbraci, iar când persoana păcălită se aşează, va avea parte de o surpriză.

simeon stalpnicul png

2. Acoperă totul în jeleu. Colegul de muncă nu va aprecia din prima când o să îşi găsescă tastatura învelită în jeleu, dar vă veţi amuza copios mai târziu.

simeon stalpnicul png

3. Pune cărucioare în jurul maşinii. Merge perfect într-o parcare de supermarket, iar apoi poţi să te uiţi la şofer cum se dă de ceasul morţii să scoată maşina dintre cărucioare.

simeon stalpnicul png

4. Fă un curcubeu pe parbriz. Se rezolva uşor cu nişte tempera şi şoferul o să rămână uimit că nu ştie de unde au apărut dârele. Însă nu e tocmai indicat să conducă în momentul respectiv.

simeon stalpnicul png

5. Pune pastă de dinţi în biscuiţi. După ce ai îndepărtat crema dintre cei doi biscuiţi, poţi să pui pastă albă. Nu se va prinde decât după ce a muşcat.

simeon stalpnicul png

6. Acoperă o maşină cu Post-it-uri. Cu cât mai colorate, cu atât mai bine. Apoi poţi să treci şi la casa persoanei păcălite.

simeon stalpnicul png

7. Fă-le prietenilor o îngheţată specială. E cald şi frumoas afară, aşa că merge ceva răcoros, nu? Nu dacă e o îngheţată din piure de cartofi cu sos de friptură.

simeon stalpnicul png
anamaria prodan si ionela prodan
kate middleton
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
Alexandra Dinu Mario Mutu Adi Mutu (colaj Click!)
Melania şi Donald Trump
politia rutiera 0 jpeg
cub octavia geamanu marian ionescu png
image png
harta sud-est ucraina cu regiunea Donbas, lugansk, donețk și severodonețk shutterstock
Episcopul Tulcii, PS Sa Visarion
image
image
image
image
belly gdec03de07 1920 jpg
beach 1867017 1920 (1) jpg
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock
atac cinernetic hacker jpeg
Printesa Charlene de Monaco FOTO EPA-EFE
Anastasia Radzinskaya jpg