FOTO Disperare și lacrimi! Funeraliile victimelor atacurilor teroriste din Paris

Ultima actualizare:

    Înmormântarea polițistului Ahmed Merabet, la Bobigny, FranțaFoto: Hepta
Înmormântarea polițistului Ahmed Merabet, la Bobigny, FranțaFoto: Hepta

A trecut o săptămână de la atacurile teroriste, care au avut loc la redacția ziarului satiric Charlie Hebdo și la un magazin evreiesc din Paris, soldate cu 17 morți, însă Franța este încă sub șocul evenimentelor.

Imaginile de la funeraliile organizate pentru victimele atentatelor sunt dovada vie că suferința pricinuită de frații Kouachi şi de Amedy Coulibaly este în continuare vie. Famiiile, prietenii și cunoștințele acestora, politicieni, dar și întregi comunități și-au adus omagiul celor care au murit secerați de gloanțele celor trei teroriști pe 7 și pe 9 ianuarie.

Marți, președintele Franței, Francois Hollande i-a decorat post-mortem cu Legiunea de Onoare pe cei trei polițiști uciși de teroriști: Franck Brinsolaro (49 de ani), Ahmet Merabet (40 de ani) și Clarissa Jean-Philippe (27 de ani) şi le-a adus un ultim omagiu: „Aţi murit în numele libertăţii Franţei”.

Tot marți, polițistul Ahmet Merabet este înmormântat într-un cimitir musulman în Bobigny, Franța, iar cei patru evrei uciși în atentatul de la supermarket, Yoav Hattab (21 de ani), Francois-Michel Saada (60 de ani), Phillipe Braham (40 de ani) și Yohan Cohen (22 de ani) sunt și ei conduși pe ultimul drum la Bnei Brak, lângă tel Avis, Israel.

Rudele şi-au jelit morţii şi au transmis un mesaj cutremurător: “Azi este vremea lacrimilor, însă mâine vine timpul să dăm un răspuns”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
image png
canalul corint jpg
Aer polar - ger - vremea- meteo- frig- inghet- FOTO Shutterstock
rosii castraveti ardei (1) jpg
Sebastian Burduja fb jpg
PASAPORT SUA foto shutterstock jpg
constantin necula foto inquam
the emperor napoleon in his study at the tui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net