FOTO Dorin Cioab─â acuz─â: ┬źMama este vinovat─â, a f─âcut totul pentru Daniel┬╗

18 octombrie 2013
simeon stalpnicul png

Dorin Cioab─â, fiul cel mare al fostului Rege al Romilor Florin Cioab─â, sus┼úine c─â mama lui este singura vinovat─â de situa┼úia care a ap─ârut ├«ntre el ┼či fratele lui mai mic, Daniel.

Fiul cel mare al fostului Rege al Romilor Florin Cioabă, Dorin, consideră că mama lui este singura vinovată de scandalul încoronării. Acesta susţine că mama lui a fost cea care l-a susţinut pe fratele lui mereu.

"Mama este vinovat─â pentru tot , a f─âcut totul pentru Daniel. Ea a sim┼úit c─â fratele meu va cere coroana. El era b─âiatul mamei, iar eu b─âiatul tat─âlui. Mama a fost cea care ne-a chemat si a spus: ┬źUnul dintre voi trebuie s─â fie ├«ncoronat. Tu sau el┬╗. Atunci am ├«ntrebat-o cum poate s─â pun─â problema a┼čla si ea mi-a r─âspuns: ┬źpoate vrea si el┬╗. Dreptul meu de primul n─âscut nu mi-l poate lua nim─ânui. Daniel este o persoan─â foarte invidioas─â. A┼ča a fost de mic. Eu imi iubesc fratele ┼či-l respect cu toate ca el este ├«mpotriva mea.", a declarat Dorin Cioab─â pentru "Pove┼čtiri Adev─ârate".

Fiul cel mare al lui Florin Cioabă îl acuză pe Daniel că a furat cheile de la seiful în care era păstrată coroana, pentru a împiedica încoronarea ce urma să aibă loc a doua zi.

"S-au luat cheile de la seif ┼či mi-a spus: ┬źS─â te v─âd cu ce te ├«ncoronezi m├óine. ├Ämi pare r─âu pentru tot ce s-a ├«nt├ómplat ├«n acea sear─â. Au venit s─â pun─â vrajb─â ├«ntre mine ┼či fratele meu. Mi s-a blocat accesul la ├«ncoronare. Am fost pus ├«n situatia ┬źnu tu vei fi rege m├óine┬╗", a mai spus fiul cel mare al lui Florin Cioab─â.

Dorin sus┼úine c─â fratele lui mai mic a fost cel care a ├«mpiedicat ├«ncoronarea lui ┼či nu Consiliul de Coroan─â. Fiul cel mare al lui Florin Cioab─â a m─ârturisit c─â va lupta pentru a-┼či rec─âp─âta tronul ┼či c─â va face tot posibilul pentru asta.

"Pentru Daniel nu a existat dorin┼úa de a fi rege, ci dorin┼úa de a nu fi eu rege. Voi lupta pentru ceea ce mi se cuvine. Decizia a fost a fratelui meu ┼či nu a Consiliului. Fratele meu a f─âcut tot posibilul ca eu s─â nu fiu ├«ncoronat. S-a dus ┼či a jurat cu m├óna pe sicriul tat─âlui meu c─â nu voi fi eu rege. Declara┼úiile lui sunt total deplasate ┼či m─â ├«ngrijoreaz─â. Cred c─â vrea s─â c├ó┼čtige presa de partea lui ┼či din cauza asta face tot felul de declara┼úii pe care nu le poate sus┼úine.", a m─ârturisit Dorin.

(foto: captur─â Acas─â TV)

simeon stalpnicul png

(foto: captur─â Acas─â TV)

simeon stalpnicul png

VIDEO Neînţelegeri la înmormântarea lui Florin Cioabă! Uite ce s-a întâmplat!

FOTO Dorin ┼či Daniel Cioab─â au fost ├«ncorona┼úi, l├óng─â sicriul tat─âlui lor

Fraţii Cioabă s-au împăcat, își vor împărţi averea după moartea mamei

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
bobonete jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
ambulante londra jpeg
1 telefon png png
kate middleton jpg
646x404 jpg
image png
apple 1853337 1280 jpg