FOTO E neschimbată! Catrinel Sandu s-a întors în România

Ultima actualizare:
Catrinel Sandu
Catrinel Sandu

De şapte ani s-a mutat peste Ocean, dar i-a fost destul de greu să se adapteze. Catrinel Sandu, fosta bebeluşă de la "Cronica Cârcotaşilor", a revenit de curând pe plaiuri mioritice şi a povestit de ce îi este cel mai dor atunci când este în America.

Invitată la Star Matinal de la Antena Stars, Catrinel Sandu s-a bucurat ca un copil că s-a întors în ţară. Aproape neschimbată, de parcă timpul ar fi stat în loc pentru ea, blonda a povestit că s-a întors de data aceasta pentru o perioadă mai lungă în ţară şi profită din plin de timpul pe care îl are la dispoziţie pentru a-şi revedea familia şi prietenii.

Catrinel Sandu
Catrinel Sandu


    Catrinel Sandu
Catrinel Sandu

"De şapte ani sunt plecată în S.U.A., dar nu pot să spun că m-am obişnuit în totalitate. Eu nu am căutat visul american, ci am plecat din dragoste. Pentru soţul meu am renunţat la tot ce aveam aici. Mi-e greu acolo.

Îmi lipseşte pâinea. Cumpăr de la un restaurant italienesc produse de panificaţie. Mi-e dor de pufuleţii noştri, fiica mea mănâncă foarte mulţi, dar şi de acei biscuiţi renumiţi cu cremă. Îmi lipseşte şi televiziunea, dar şi familia", a spus ea la Antena Stars.

Catrinel Sandu a mărturisit că va rămâne în România până la începutul lunii august, iar apoi se pregăteşte să o înscrie pe fetiţa ei, Sara, la şcoală, în clasa 0.

Catrinel Sandu a plecat în SUA acum şapte ani şi locuieşte cu cele două fetiţe, Sara şi Lara în Florida. Împreună cu soţul său, Gabriel Trifu, conduce o afacere de succes şi predă cursuri de dans.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net