FOTO EXCLUSIV Anda Adam, ce le-ai făcut steliştilor?

Ultima actualizare:

    Florin Gardoş şi Daniel Georgievski  au încercat să-şi tempereze emoţiile  când s-au întâlnit cu Anda Adam (FOTOGRAFII: MIHAI IONESCU)
Florin Gardoş şi Daniel Georgievski au încercat să-şi tempereze emoţiile când s-au întâlnit cu Anda Adam (FOTOGRAFII: MIHAI IONESCU)

Are 33 de ani, dar este adorată de fotbalişti mai ceva ca o adolescentă-manechin. Anda Adam s-a întâlnit întâmplător în weekend cu doi fundaşi ai echipei Steaua şi i-a făcut pe amândoi să înnebunească, la propriu. Imaginile sunt grăitoare...

Anda Adam are un iubit cu 15 ani mai tânăr, ceea ce înseamnă că ştie să ajungă uşor şi la inima puştanilor. Fotbalistul Cătălin Ţîră a trecut chiar şi peste dorinţa mamei sale pentru a forma din nou un cuplu cu solista şi, din preajma Crăciunului, el şi Anda sunt din nou iubiţi. Dar nu doar Ţîră, care joacă cu juniorii la Lazio Roma, e singurul fotbalist care are fantezii cu solista.

Se pare că şi Fundaşii Daniel Georgievski (25 de ani) şi Florin Gardoş (25 de ani) o adoră pe Anda Adam (33 de ani). Joi, aceştia au fost surprinşi de fotoreporterii Click! când au dat nas în nas cu solista la ieşirea dintr-un restaurant de fiţe din zona Dorobanţi.

Solista a luat prânzul în oraş, cu nişte prieteni

simeon stalpnicul png

Cei doi s-au oprit câteva clipe să stea de vorbă cu Anda, timp în care au sorbit-o din priviri şi au admirat-o din cap până-n picioare.

Artista nu a fost prea impresionată de întâlnirea cu ei, căci s-a lăsat preocupată de telefonul mobil şi de o pereche de căşti, dar cei doi stelişti nu ştiau ce să facă să-i atragă atenţia. La un moemnt dat, Georgievski şi-a încercat norocul cu un gest tandru şi i-a îndepărtat cu mâna o şuviţă rebelă de pe faţă.

Cât timp au vorbit cu Anda în faţa restaurantului, steliştii şi-au tot căutat de treabă cu mâinile, prin buzunare, încercând, parcă, se se liniştească. Noroc că solista n-a mai stat mult şi a intrat în local, unde era aşteptată de nişte prieteni. Georgievski şi Gardoş au plecat şi ei, dar au mai rămas cu siguranţă cu gândul la Anda Adam...

FOTO Dulce-i împăcarea! Anda Adam, nedezlipită de Cătălin Ţîră!

De ce s-a cuplat Anda Adam cu un iubit mai tânăr? Iată ce spun psihologii!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net