FOTO EXCLUSIV Ce au mâncat invitaţii la nunta lui Dorin Cocoş

simeon stalpnicul png

Un meniu şi o atmosferă de cinci stele! În aceşti termeni au vorbit invitaţii despre petrecerea de nuntă a soţilor Diana Roibu şi Dorin Cocoş. Click! a aflat cu ce bunătăţi au fost serviţi cei 200 de invitaţi care au luat parte la eveniment.

Dorin Cocoş (52 de ani) şi tânăra sa soţie (26 de ani) au ales să-şi răsfeţe invitaţii aleşi pe sprânceană cu preparate care mai de care mai sofisticate, precum icre de manciuria, salată de avocado cu crevete, tortillas cu carne de crab, sashimi din brânză de capră şi somon fume sau terină de curcan în crustă de morcov. Pentru a împăca gusturile tuturor participanţilor la eveniment, mirii au ţinut însă să aibă şi câteva preparate tradiţionale aşa că nu au renunţat la sărmăluţe. „Duetul de sarmale servite în foi de viţă şi foi de varză" a fost, de altfel, foarte apreciat.

Amatorii de fripturi au avut şi ei de unde alege: s-a servit piept de curcan la grătar, cotlet de berbecuţ la jar şi ceafă de porc. Murăturile au fost şi ele cu totul speciale: gogoşari muraţi umpluţi cu struguri! Pe lângă mâncărurile sofisticate, invitaţii s-au putut bucura cu băuturi dintre cele mai fine, care au fost servite în meniu de open bar.

De la whisky şi votcă, cognac Remy Martin şi până la vin alb Muscadet les Canotiers sau roşu, Brunello di Montalcino, gama a fost atât de variată încât nimeni n-a rămas fără băutura preferată!

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Nunta a avut loc la Palatul Snagov

Locaţia aleasă pentru evenimentul de duminică a fost Palatul Snagov. Cununia religioasă a avut loc pe ponton, toţi invitaţii comentând că alegerea locului a fost foarte inspirată, mai ales că vremea, un soare plăcut de toamnă, a ţinut cu ei. Naşii cuplului au fost Constantin şi Liliana Isac.

simeon stalpnicul png
cub gabriela marin denise pilafai png
mariana moculescu jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
shutterstock 165207755B jpg
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cub razvan ciobanu png
cabral dominicana jpg
Machiaj simplu de seară
Mercenari Wagner FOTO Telegram png
2 ingrijire ten iarna piele jpg jpeg
image
image
image
image
foto1 la sfinxB jpg
shutterstock 165207755B jpg
minivacanta 1 decembrie jpg
foto 1 bec economic jpg
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO