FOTO EXCLUSIV Ce au mâncat invitaţii la nunta lui Dorin Cocoş
Un meniu şi o atmosferă de cinci stele! În aceşti termeni au vorbit invitaţii despre petrecerea de nuntă a soţilor Diana Roibu şi Dorin Cocoş. Click! a aflat cu ce bunătăţi au fost serviţi cei 200 de invitaţi care au luat parte la eveniment.
Dorin Cocoş (52 de ani) şi tânăra sa soţie (26 de ani) au ales să-şi răsfeţe invitaţii aleşi pe sprânceană cu preparate care mai de care mai sofisticate, precum icre de manciuria, salată de avocado cu crevete, tortillas cu carne de crab, sashimi din brânză de capră şi somon fume sau terină de curcan în crustă de morcov. Pentru a împăca gusturile tuturor participanţilor la eveniment, mirii au ţinut însă să aibă şi câteva preparate tradiţionale aşa că nu au renunţat la sărmăluţe. „Duetul de sarmale servite în foi de viţă şi foi de varză" a fost, de altfel, foarte apreciat.
Amatorii de fripturi au avut şi ei de unde alege: s-a servit piept de curcan la grătar, cotlet de berbecuţ la jar şi ceafă de porc. Murăturile au fost şi ele cu totul speciale: gogoşari muraţi umpluţi cu struguri! Pe lângă mâncărurile sofisticate, invitaţii s-au putut bucura cu băuturi dintre cele mai fine, care au fost servite în meniu de open bar.
De la whisky şi votcă, cognac Remy Martin şi până la vin alb Muscadet les Canotiers sau roşu, Brunello di Montalcino, gama a fost atât de variată încât nimeni n-a rămas fără băutura preferată!
Nunta a avut loc la Palatul Snagov
Locaţia aleasă pentru evenimentul de duminică a fost Palatul Snagov. Cununia religioasă a avut loc pe ponton, toţi invitaţii comentând că alegerea locului a fost foarte inspirată, mai ales că vremea, un soare plăcut de toamnă, a ţinut cu ei. Naşii cuplului au fost Constantin şi Liliana Isac.