FOTO EXCLUSIV Ce dărâmat e Arlechino de dorul copiilor!

Ultima actualizare:

    Mihai-Gruia Sandu  a fost surprins de  fotoreporterii Click!  în timp ce întorcea  de la cursuri şi se  îndrepta spre casă (Fotografii: Alex Muscaliu)
Mihai-Gruia Sandu a fost surprins de fotoreporterii Click! în timp ce întorcea de la cursuri şi se îndrepta spre casă (Fotografii: Alex Muscaliu)

Nemiloasă a fost soarta cu celebrul actor Mihai-Gruia Sandu. Cel care după Revoluţie ne făcea să râdem, întruchipându-l pe Arlechino, s-a trezit personaj de dramă în propria-i viaţă. Problemele cu fosta soţie şi dorul de copii l-au transformat radical.

Liniştea şi-o găseşte la teatru, unde intră în pielea altor personaje, probabil mai fericite decât el, dar şi la Universitate, înconjurat de studenţii care vor să-i calce pe urme.

De şase ani încoace, Mihai-Gruia Sandu (57 de ani) duce pe umeri povara unei căsnicii nereuşite cu Oana Bojescu, de care a divorţat în 2008. Calvarul nu s-a încheiat acolo, căci au urmat drumuri dese la tribunal, actorul fiind executat silit de fosta parteneră de viaţă, în 2012, pentru neplata pensiei alimentare şi pentru cheltuieli de judecată.

În portbagajul actorului se află bidoane de apă, un izopren şi un rucsac, de parcă ar fi pregătit pentru o drumeţie

simeon stalpnicul png

La rândul său, şi Mihai-Gruia Sandu a apelat la justiţie pentru a-şi putea vedea cei doi copii, rămaşi în grija mamei, însă fără nici un rezultat. Aşadar, dorul de Domnica (14 ani) şi de Theodor-Cosma (13 ani) îl macină zilnic pe actor, care s-a resemnat însă, cu timpul, că nu e lăsat să-şi strângă în braţe urmaşii.

simeon stalpnicul png

De altfel, aul acesta, pe 21 februarie, de ziua băiatului său, Arlechino a postat un mesaj emoţionant pe Facebook: "Astăzi, Theodor-Cosma Sandu, bravul meu băiat, pe care mama lui îl creşte în ură faţă de tatăl lui, interzicându-i orice contact cu mine, a împlinit 13 ani. Îi doresc tot binele din lume şi Domnul să-l ajute să găsească adevărul care îl va face liber! La mulţi ani, Tedi!".

Singur de mai bine de şase ani, Arlechino se gospodăreşte cum poate

Aceste suferinţe şi-au pus mult amprenta asupra actorului, pe care fotoreporterii Click! l-au surprins recent, împietrit de durere şi copleşit de griji. Arlechino se întorcea de la UNATC, acolo unde este lector universitar doctor, predând, culmea ironiei, tehnicile actorului de comedie şi mijloacele actorului comic. Îmbrăcat modest, într-o ţinută parcă de camuflaj, Arlechino avea şi o şapcă îndesată bine pe figură, care-i ascundea ochii trişti.

Actorul a intrat în apartamentul lui din Zona Nerva Traian, acolo unde, de şase ani încoace, nu-l aşteaptă decât singurătatea. Contactat de Click!, Arlechino ne-a spus că nu doreşte să mai vorbească despre el, nici despre viaţa personală, nici despre profesie.

Mihai-Gruia Sandu s-a născut pe 12 octombrie 1956 la Bucureşti. A bifat roluri senzaţionale în multe filme de succes şi în piese de teatru, însă în conştiinţa colectivă a rămas drept Arlechino, personajul care îi făcea pe copii să râdă la televizor, la TVR1, după Revoluţie. Formatul emisiunii a fost inventat de Radu Popovici, acelaşi care şi-a pus amprenta pe multe show-uri din copilăria noastră: "Abracadabra", "Feriţi-vă de măgăruş", "Ba da, ba nu".

A divorţat în 2008

În 2002 erau o familie fericită

simeon stalpnicul png

Actorul Mihai-Gruia Sandu a băgat actele de divorţ în 2008, iar în 2009 a devenit un bărbat liber. Cu fosta soţie, Oana Bojescu, despre care se spune că i-a fost studentă, are doi copii, Domnica (14 ani) şi de Theodor-Cosma (13 ani). Aceştia au rămas amândoi în grija mamei.

Mihai Gruia Sandu, uitat de familie pe patul de spital

Amintirile lui Arlechino. Actorul Mihai Gruia Sandu a povestit amănunte din copilăria lui

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net