FOTO EXCLUSIV Mircea Badea şi Carmen Brumă vor deveni părinţi? Prima reacţie a iubitei realizatorului TV

simeon stalpnicul png

Vestea că Mircea Badea şi Carmen Brumă urmează să devină părinţi a luat prin surprindere chiar şi pe prietenii vedetei. Iubita realizatorului de televiziunea a infirmat însă zvonul şi a precizat că atunci când va veni momentul va vorbi deschis despre acest subiect.

Prezentă la un eveniment monden, Carmen Brumă a declarat pentru Click! că zvonul potrivit căruia ar fi însărcinată este fals. Vedeta a precizat că nu ar avea motive să ascundă sarcina şi că atunci când va veni momentul nu va eyita să vorbească despre acest subiect.

"Nu am nimic de spus despre acest subiect pentru că nu e nimic de declarat deocamdată. Când o să fie ceva de declarat o să declar. Vreau ca lumea să înţeleagă că nu am de gând să-mi ascund sarcina, că nu o să mă bag într-un buncăr şi o să stau acolo nouă luni sau că o să umblu cu burta la gură pe stradă şi eu o să zic că sunt balonată. S-a spus că am aflat vestea că vom deveni părinţi în urmă cu câteva zile şi că am mers împreună cu Mircea la control, la o clinică din nordul Capitalei. Cum puteam merge la control cu Mircea dacă el este plecat de o săptămână în America? Mircea nu putea fi în două locuri deodată: şi în America şi în ţară, ca să meargă cu mine la control.", a spus Carmen Brumă.

Carmen s-a văzut nevoită să dezmintă zvonul potrivit căruia ar deveni mămică chiar şi în faţa prietenilor, care s-au grăbit s-o felicite. Iubita lui Mircea Badea a arătat impecabil într-o rochie verde, strâmtă până deasupra taliei, iar în partea de jos semicloş.

Un apropiat al cuplului Mircea Badea-Carmen Brumă a declarat pentru ziarul ring.ro că cei doi se pregătesc să devină părinţi.  Potrivit acestuia, cele două vedete TV sunt extrem de fericite şi fac frecvent controale la o clinică de specialitate cunoscută, aflată în zona de nord a Capitalei. Însă atât Mircea, cât şi Carmen vor să ţină totul secret, aşă că de fiecare dată când se duc la control,îşi iau toate măsurile de precauţie să nu fie recunoscuţi.

"Se duc la clinică în general seara, când e întuneric, şi se înfofolesc bine, îşi acoperă feţele cu fel şi fel de fulare şi glugi ca să nu fie recunoscuţi. Vor să fie discreţi în legătură cu asta, aşa cum au fost, de-a lungul vremii, şi cu relaţia lor", a declarat, pentru ziarulring.ro, un apropiat al cuplului Brumă-Badea.

Despre Mircea Badea şi Carmen Brumă s-a mai scris că îşi doresc un copil şi chiar că realizatoarea de la Realitatea TV ar urma un tratament în acest scop, mai ales că se ştie despre ea că este foarte atentă în ceea ce priveşte sănătatea.

"Din ce ştiu, Carmen a rămas însărcinată pe cale naturală, nu ca urmare a unui tratament", a mai afirmat sursa.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png
vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
astrolog madalina manole jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
foto1  Vila cluj jpg
image
image
image
image
image
image
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
whatsapp 2105015 960 720 jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
v1 jpg