FOTO EXCLUSIV S-a tuns sau nu Bianca Drăguşanu? Cât a investit în schimbarea de look

image
Bianca Drăguşanu, tunsoare nouă

Bianca Drăguşanu a devenit o obişnuită a saloanelor de coafură. În ultimele săptămâni, roşcata şi-a schimbat look-ul de nu mai puţin de trei ori. În preajma zlei sale de naştere a revenit la culoarea  blond, cu care s-a consacrat în peisajul monden, dar care nu a mulţumit-o pe deplin. La doar trei zile, fosta soţie a lui Victor Slav s-a făcut la loc roşcată, iar acum s-a tuns mai scurt şi a renunţat la extensii.  

La vremuri noi, oameni noi. Sunt versurile unei piese care se pare că îi vin mănuşă Bianca Drăguşanu. Roşcata s-a pus serios pe schimbări la capitolul imagine. Ea se vrea cât mai naturală, aşa că de câteva luni a renunţat să-şi mai injecteze acid hialuronic în buze, iar în ultimele zile şi-a dat jos şi extensiile. La începutul acestei săptămâni, Bianca a trecut din nou pe la salonul de coafură de unde a plecat cu părul mai scurt şi cu vârfurile vopsite într-o nuanţă mai deschisă decât restul părului.

image
Bianca Drăguşanu, tunsoare nouă

image
Bianca Drăguşanu, tunsoare nouă

"După trei ani de chin, sunt în sfârşit mulţumită de cum arată părul meu. Este lung şi sănătos. Folosesc produse profesionale, cu ulei de argan, un tratament scump, dar care a meritat fiecare bănuţ. Îmi spăl părul o dată la trei zile. Acum, m-am tuns în scări şi mi-am deschis vârfurile.

Am renunţat să mai port extensii, pentru că nici nu există în nuanţa pe care o are acum părul meu", ne-a spus Bianca Drăguşanu.

Aşa arată acum părul roşcatei fără extensii

image
Bianca fără extensii

Roşcata s-a înarmat cu multă răbdare când a început tratamentul şi a aşteptat încrezătoare rezultatele. Atunci când poate nu mai credea în minuni, a constatat că extensiile îi sunt de prisos, deoarace podoaba sa capilară a căpătat volumul pe care şi-l dorea. Trăgând linie şi adunând, şamponul, masca şi fiolele pe care le-a folosit şi pe care încă le aplică au costat-o nu mai puţin de 2000 de euro.

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
teo trandafir jpg
Sanziana Buruiana party 2 jpg
Gigi Hadid și Kanye West
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
Coada la punctul de trecere Vailivka FOTO Twitter jpg
Liz Truss FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
ffsdf jpg
Analizaţi ofertele de pe piaţă,  ca să nu plătiţi în plus pentru facturi! jpeg
Rudel Obreja
ion soricica jpg
munti sursa FOTO Pixabay
bani in portofel jpeg