FOTO EXCLUSIV Soţia lui Cabral, pe skijet fiindcă a pierdut un pariu

simeon stalpnicul png

Pericol de accidente! Dacă se plimbă Andreea Ibacka (28 de ani) cu skijetul la mare, toată plaja întoarce capul după ea. Aşa s-a întâmplat şi în ­weekendul acesta, la Mamaia, unde soţia lui Cabral (36 de ani) şi-a etalat trupul tras prin inel.

Weekendul acesta a fost un bun prilej pentru Andreea şi Cabral Ibacka să petreacă împreună, departe de agitaţia Capitalei. Cei doi au fost câteva zile pe Litoralul românesc, în staţiunea Mamaia. Grija principală a frumoasei blonde a fost să se bronzeze. „Cât sunt în concediu, la mare, stau zilnic la plajă. Ba chiar pot să şi dorm buştean la soare. Dar niciodată fără cremă de protecţie", a spus Andreea, pentru Click! Tot pe Litoral, Andreea se dă în vânt după sporturile nautice.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

„Am încerat şi kiteboarding (o combinaţie între surf, gimnastică şi parapantă, n.r.), şi wakeboarding (asemănător schiului nautic, dar mai complicat, n.r.), dar nu-s tocmai pe gustul meu. Oricum, şi parcurile de distracţii cu apă se pot dovedi o adevărată aventură", a mai spus Andreea. Ea prefără plimbările cu skijetul. Practică acest sport de un an şi are deja experienţă.

Andreea şi Cabral formează un cuplu pasionat de sporturi nautice

simeon stalpnicul png

„Nu fac giumbuşlucuri şi alte cascadorii. Dar pierdusem un pariu şi a trebuit să fac o tură până la stabilopozi", ne povesteşte Andreea aventura cu skijetul din weekend. Orice sport nautic ar fi ales Andreea pentru acest weekend, rezultatul ar fi fost acelaşi. Toată plaja a admirat-o pentru siluetă, iar Cabral s-a mândrit cu soţia lui zveltă ca o gazelă. Şi el e mare amator de sporturi nautice, fiind un as al kiteboarding-ului.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Litoralul românesc are o ofertă bogată în materie de sporturi nautice. Pentru toate gusturile, dar mai ales pentru toate buzunarele. Preţurile variază în funcţie de complexitatea sportului şi pornesc de la 10-15 lei pentru o plimbare cu banana gonflabilă, până la 100 de lei pentru 15 minute pe skijet. O plimbare cu barca motorizată costă 30 de lei/persoană, iar cei care aleg parasailing-ul vor trebui să scoată din buzunare nu mai puţin de 150 de lei. Turiştii din Mamaia pot lua cursuri de windsurfing, yachting sau scufundări. Un curs complet de windsurfing vă costă 600 de lei.

EBa, însărcinată în şapte luni, la mare

Mezina preşedintelui se relaxează alături de soţul ei la mare, la Neptun. Însărcinată în aproape şapte luni, Elena Băsescu arată foarte bine, după cum se vede şi în fotografia pe care a postat-o ieri pe contul său de Facebook. EBa şi Bogdan Ionescu vor deveni pentru prima oară părinţi în luna septembrie. Preşedintele Traian Băsescu a fost cel care, luna trecută, a spus public ce sex va avea bebeluşul. „Spre marea mea bucurie, nepoţică", a fost răspunsul său la întrebarea dacă va avea un nepot sau o nepoată.

colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
foto 1 bec economic jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
1 ceas shutterstock 503867887 jpg jpeg
Ligia Deca FOTO Presidency jpg
 Mobilizare partiala - rusi trimisi la razboi FOTO Profimedia
image
image
image
image
colaj mormant elisabeta a II-a
florin zalomir
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg