FOTO Fetiţa lui Bijou cântă şi dansează precum Shakira!

Ultima actualizare:
bijou
bijou

Cantareata care a înnebunit toata Romania cand a aparut la TVR fara chiloti este o mamica responsabila. Atunci cand nu este ocupata cu viata artistica, senzuala Bijou se dedica meseriei de mamica si ii face toate poftele fetitei sale care are deja 7 ani.

Elena este cea mai mare realizare a lui Bijou si pare sa fie si ea pasionata de dans si de muzica, dupa cum marturiseste mamica ei. “In afara de viata de scena, ma ocup de cresterea si educatia fetitei mele, Turcu Susan Elena, care are 7 ani si 2 luni.

Este nascuta in Bacau si este doar in custodia mea. Este fascinata de costumatia de scena a Shakirei, o imita prin stilul de dans si chiar a invatat o melodie de-a ei pe care o canta foarte bine”, povesteste Bijou.


    bijou
bijou

Mama si fiica petrec destul de mult timp impreuna si exerseaza limba franceza. Le place sa mearga in parc sa se distreze, dar si la shopping.

La 7 ani, fiica artistei are deja o garderoba destul de bogata, asa ca in curand va imprumuta si haine de la mama ei, caci ii place sa fie in pas cu moda, mereu cocheta si aranjata!

Fetitei mele ii cumpar mereu imbracaminte ca sa fie in pas cu moda, specific varstei ei. Se pare ca este pasionata de muzica si dans, o s-o las sa faca ce ii place pentru ca si eu cant de la 7 ani.

Atunci am urcat prima data pe scena. De fapt, am inceput sa cant de la varsta de 4 ani in biserica…

image
image
image
image
image
image
image png
politia jpg
Carol al II lea si Regele Mihai jpg
money 6934763 1280 jpg
magazin lidl jpeg
driver 3978839 1280 jpg
hands 2066551 1280 jpg
Adrian Marinescu jpg