FOTO Fetiţele lui Ilie Năstase se visează vedete. Ce apariţie spectaculoasă a avut Alessia!

Ultima actualizare:

    Amalia si fetiţele ei, Emma şi Alessia
Amalia si fetiţele ei, Emma şi Alessia

Pasionate de sport şi mişcare în aer liber, fetiţele lui Ilie Năstase pe care fostul tenismen le are cu Amalia Năstase, nu au timp să se plistisească. Fosta soţie a sportivului a făcut dezvăluiri din viaţa micuţelor la emisiunea "Dincolo de aparenţe".

Emma (6 ani)  şi Alessia (9 ani), cei doi copii pe care Amalia Năstase îi are cu fostul soţ, au preocupări dintre cele mai diverse. Mezina face yoga, canto, merge la cursuri de gătit unde învaţă să mănânce sănătos, iar cea mare este fascinată de tot ceea ce înseamnă sport.

Emma

Fetite Ilie Nastase
Fetite Ilie Nastase

"Alessia face înot, merge la fotbal, iarna, la schi, snowbord. Se uită mult în oglindă, vrea să fie perfectă. Una vrea să fie cântăreaţă, iar cealaltă vrea să devină actriţă. Ajucat deja într-un film, a avut un rol mic, însă a fost pe gustul ei.  Le place să fie la televizor.

Le place strălucirea. Simt ceea ce înseamnă banul. Au puşculiţă, dar niciodată nu dau bani de la ele. Am doi copii foarte sensibili. De 8 martie, Emma mi-a scris un bilet în care mi-a făcut o adevărată declaraţie de dragoste. Pe hârtie scria «Mami, te iubesc atât de mult încât îmi vine să zbor până pe Marte»", a spus Amalia Năstase la Antena 1.

Alessia

Fetite Ilie Nastase
Fetite Ilie Nastase

Dacă fetiţele ei se visează în lumina reflectoarelor, Amalia Năstase îşi dorea în copilărie să devină stewardesă. Pasionată de călătorii, femeia de afaceri vrea acum să ajungă peste tot în lume. Fosta soţie a tenismenului intenţionează să viziteze Tibetul şi Chile. 

Amalia şi Ilie Năstase au divorţat în 2010. Fostul tenismen s-a recăsătorit cu Brigitte Sfăt la sfârşitul anului 2013, iar Amalia are o realaţie cu partenerul ei de afaceri, Răzvan Vasilescu.

image
image
image
image
image
image
politie tamponare   politia romana jpg
Prognoza meteo 10 13 februarie 2022  În ce zone din țară se strică vremea  Ultimele vești de la ANM jpeg
chirie apartament jpeg
image png
Tâmâia este unul dintre cele mai bune leacuri mănăstireşti pentru fiere jpeg
liniste apartament la intrarea in bloc jpg
Vlad Ciurea Foto Captură YouTube jpg
shutterstock 174199757 jpg