FOTO Fr├ónge inimi ┼či acum, dar se preg─âte┼čte s─â devin─â bunic! Ce c├ónt─âre┼ú celebru ├«┼či va str├ónge ├«n cur├ónd nepotul la piept

simeon stalpnicul png

Liderul trupei Direc┼úia 5 se preg─âte┼čte de schimbat scutece. La cei 51 de ani ai s─âi, Marian Ionescu ├«nc─â reu┼če┼čte s─â le cucereasc─â cu ┼čarmul s─âu pe tinerele domni┼čoare, ba chiar a fost la un pas de a renun┼úa la burl─âcie, pentru a-i sta al─âturi ┼čtiristei Octavia Geam─ânu. Nici fiul s─âu, Carmin nu se las─â mai prejos pe plan sentimental.

Carmin Ionescu a mo┼čtenit arta seduc┼úiei de la tat─âl s─âu, celebrul Marian Ionescu. T├ón─ârul ┼či-a f─âcut apari┼úia la Zu Music Awards la bra┼úul unei domni┼čoare, care afi┼ča o burtic─â de femeie gravid─â, potrivit jurnali┼čtilor de la Antena Stars. Dac─â ar fi s─â ne lu─âm dup─â imagini, atunci este clar c─â liderul trupei Direc┼úia 5 se preg─âte┼čte s─â schimbe scutece.

simeon stalpnicul png

Marian Ionescu are 51 de ani ┼či va deveni cur├ónd bunic. Noul statut s-ar putea s─â-i creeze unele probleme amoroase c├ónt─âre┼úului, care mai mult ca sigur nu va mai avea acela┼či succes la persoanele de sex feminin ca p├ón─â acum.

Cite┼čte ┼či:

Octavia Geamănu nu se mai mărită? Ce spune Marian Ionescu despre relaţia cu vedeta

FotoJet jpg
marina melesacanu imre 1 jpg
Johnny Depp vs Amber Heard (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
marian godina sotie georgiana 8 jpg
image png
litoral romania jpeg
cristina insula iubirii jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
google chrome browser jpeg
alcool organism jpg
image png
ucraineanca png
FotoJet jpg