FOTO I s-au spulberat visele! De ce a renunţat L'Oreal la colaborarea cu suportera belgiană descoperită la CM

image
Axelle Despiegelaere este model cu acte în regulă după acel meci

O tânără din Belgia, Axelle Despiegelaere, care a venit în Brazilia să susţină echipa ţării sale a ajuns vedetă pe internet şi nu numai.

Imaginile cu tânăra in tribune au fost văzute chiar de către reprezentanţii companiei L'Oreal care, impresionaţi de frumuseţea ei, i-au propus un contract. Acum câteva zile, ea a filmat recent un videoclip de promovare pentru celebra companie de cosmetice

La scurt timp după aceea însă, cei de la L'Oreal au decis să rezilieze contractul cu Axelle Despiegelaere din cauza unei fotografii cu ea însăşi, la vânătoare în Africa.

Decizia celor de la L'Orela a venit după  criticile atrase de fotografia respectivă, potrivit Mediafax.

Axelle Despiegelaere, în vârstă de 17 ani, a fost aleasă de L'Oreal să îi promoveze produsele, după ce a fost surpinsă într-o fotografie la Campionatul Mondial (CM), costumată şi pictată pe faţă în culorile drapelului ţării sale.

Ea a fost fotografiată în tribunele CM, la meciul dintre Belgia şi Rusia, din 22 iunie. Fotografia în care adolescenta apare costumată şi pictată pe faţă în culorile drapelului ţării sale a devenit virală pe reţelele de socializare.

image
Axelle Despiegelaere, la vânătoare (FOTO FACEBOOK)

Astfel, tânăra a ajuns să fie aleasă de gigantul francez producător de cosmetice L'Oreal pentru o campanie şi a filmat un material de promovare, postat pe canalul YouTube al diviziei L'Oreal Professionnel Belgia.Filmuleţul o prezintă pe Axelle într-un salon de frumuseţe în timp ce îi este aplicat un tratament complet pentru păr.

Însă mediatizarea alegerii făcute de L'Oreal a fost urmată, în spaţiul online, şi de critici, în contextul în care tânăra a postat o fotografie în care apare alături de o gazelă pe care ar fi vânat-o în Africa.

image
Axelle Despiegelaere, la vânătoare (FOTO FACEBOOK)

Reprezentanţii producătorului de cosmetice au anunţat că această colaborare a constat doar în producerea materialului video şi a luat sfârşit.

Un purtător de cuvânt al companiei a declarat că nu va comenta privind influenţa fotografiei respective în decizia de încetare a contractului, dar a subliniat că L'Oréal "nu mai face teste pe animale, nicăieri în lume, şi nici nu a externalizat un astfel de serviciu".

cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
ingrijorare
Kate Middleton (3) jpg
cub mircea bravo png
Kate Middleton
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
DNA
bratara agresor foto news.ro
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg