FOTO Imaginea cu care Antonia a strâns peste 32.000 de like-uri. Cum i-a cucerit pe fani

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Cu toate că scandalurile se ţin lanţ, cântăreaţa pare să nu ia seama la bârfe şi să-şi vadă de carieră şi de fetiţa ei, Maya. Antonia şi-a cucerit iremediabil prietenii virtuali cu o fotografie în care apare alături de aceasta.

Zvonurile legate de divorţul de soţul ei, Vicenzo Castellano, şi presupusa relaţie cu Alex Velea par să nu o afecteze pe Antonia. Se pare că artista îşi canalizează toată energia asupra proiectelor profesionale, iar timpul liber şi-l petrece împreună cu fiica ei de trei ani, Maya.

Antonia şi-a bucurat admiratorii cu o nouă fotografie în care apare împreună cu micuţa. Asemănarea dintre cele două este mai mult decât izbitoare, cea mică fiind practic o „Antonia" în miniatură.

În fotografie, atât Antonia, cât şi Maya sunt îmbrăcate în tricou, iar în partea de jos poartă pantaloni scurţi. Pentru ca asemănarea să fie şi mai evidentă, cântăreaţa şi-a prins părul la fel cu al fiicei sale: într-un coc, în vârful capului. Postura adoptată de Antonia, care o imită pe micuţă nu face decât să atragă atenţia asupra mimicii şi gesturilor micuţei care sunt identice cu ale mamei.

(foto: facebook)

simeon stalpnicul png

Antonia, un model pentru fetele de astăzi! Vezi cine crede asta!

Unde se ascund Alex Velea şi Antonia pentru a-şi trăi povestea de dragoste

VIDEO/FOTO Cum a evoluat relaţia dintre Antonia şi Alex Velea

image
image
image
image
image
image
trandafiri albi foto magnolia jpg
casa thesun1 jpg
casa colaj tiktok jpg
Dieta Atlantica jpg
vapor istock jpg
castelul predjama pixabay jpg
Rimetea FOTO Shutterstock jpg
Lavanda jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net