FOTO Îşi transformă pasiunea în meserie! Uite ce mai fac concurenţii de la MasterChef
Concutenţii celui de-al doilea sezon de al emisiunii Pro TV, MasterChef au intrat deja în pâine: fac cursuri de bucătari, s-au angajat în restaturante sau merg la diverse evenimente culinare
Aida Parascan, marea câştigătoarea, s-a întors în Romania, unde va sta până la sfârşitul lunii august şi va deschide un restaturant în Buzău.
„E un proiect foarte frumos, eu mă ocup de proiectarea bucătăriei, instruirea personalului din bucătarie şi conceperea unui meniu", a spus Aida.
„E cea mai mare realizare a mea pe plan profesional. Deocamdată am decis să stau în România pe toată perioada verii. Vreau să studiez mai mult, dar să fac şi practică. Mi-ar plăcea să fac un turneu culinar prin ţară, sunt convinsă că voi reuşi", a adăugat Aida.
Alex Hora, Nini, Mihai Toader şi Bogdan Roman merg împreună la diverse evenimente, iar săptămâna trecută au gătit pentru echipa feminină de bachet U Cluj.
"Am gătit în aer liber, într-un cadru mirific. Ne-am amintit de cantonamentul de la MasterChef cu drag, retrăiam efectiv starea de acolo", a povestit Alex.
Victor Nemeş şi-a chemat colegii la un eveniment de gătit chiar la gradiniţa unde merge băieţelul său. Împreună cu Alex, Nini, Mihai şi Mimi Nicolae, câştigătoarea locului doi în primul sezon al show-ului, a participat la „Celebration Day", un eveniment care serbează diversitatea culturală.
"Noi am reprezentat România. Am gătit pentru copiii de la gradiniţă, iar reacţia lor când ne-au văzut a fost de-a dreptul emoţionantă. Aproape că nu mai apucam să gătim pentru că roiau toţi în jurul nostru, ne cereau autografe şi doreau să facem poze", a declarat Victor.
Imediat după încheierea filmărilor, Traian Galleguillos a urmat cursuri de bucătar, şi-a luat diploma şi s-a angajat în bucătăria restaurantului Escargot Bistro. La fel a făcut şi Maria Secrieriu, care lucrează acum în restaurantul Rococo Bistro & Lounge.
Vlad Mureşan a fost invitat recent să găteasca preparate copiilor de la gradiniţa Ţăndărică din Cluj.
„A găti împreună cu copiii e un exemplu al felului în care viaţa mea a început să se schimbe după MasterChef. Cu siguranţă că nu m-aş fi simţit în largul meu să accept o astfel de invitaţie acum câteva luni, dar MasterChef mi-a adus mai multa încredere în mine, depăşirea unor bariere mentale, precum şi punerea în practică a unor dorinţe", a spus Vlad.
Şi Maria Pop lucrează cu cei mici şi se foloseşte de experienţa de mămică pentru a face mâncăruri speciale pentru copii.
„Ideea atelierului de gătit pentru copii a venit din pasiune, m-am gandit că şi copii mei se joacă cu lingurile de lemn, cu oalele, cu vasele. Şi mi-am zis să facem şi noi în Baia Mare, ţinând cont că în Romania sunt aproximativ trei ateliere de acest gen", a spus Maria.