FOTO «Mă dezbrac pentru stelişti dacă trec de grupe!». Ce bombă sexy lansează provocarea

simeon stalpnicul png

Sânziana Buruiană a lansat o provocare de nerefuzat pentru jucătorii echipei Steaua Bucureşti. Focoasa blondă a promis că dacă reuşesc să treacă de grupe se va dezbrăca pentru ei.

Sânziana spune că Steaua este echipa ei de fotbal favorită şi că încă de mică mergea pe stadion pentru a-i susţine pe roş-albaştri.

"Sunt stelistă de mică, de pe vremea când mă lua tata de mânuţă şi mergeam cu el la stadion. Eu am stat în copilărie în zona Stadionului Naţional şi am fost la foarte multe meciuri ale Stelei şi ale echipei naţionale. Şi acum sunt atentă la ce se întâmplă în fotbalul de la noi şi mi-am păstrat obiceiul de a merge la meciurile importante. Ţin cu Steaua şi îmi doresc foarte mult ca echipa să se califice mai departe. Mă dezbrac pentru stelişti dacă trec de grupe! O să-mi confecţionez un costum de baie în culorile roş-albastru şi o să mă dezbrac pe stadion", a declarat, pentru "ring", voluptuoasa blondă.

simeon stalpnicul png

Şi pentru că-i iubeşte atât de mult Sânzi se oferă să-I răsplătească pe stelişti chiar şi cu o prezentare de modă la care să fie invitaţi şi Reghecampf şi compania.

"O să fac o colecţie şi o prezentare cu manechine în costume de baie minuscule în culorile echipei Steaua. O să fie un show de zile mari la care îi invit pe toţi fotbaliştii Stelei, cu Laurenţiu Reghecampf în frunte. Acesta este premiul meu pentru echipa roş-albastră dacă trece de grupele Ligii Campionilor", a mai spus aceasta.

Fotomodelul a recunoscut că nu ar fi pentru prima dată când ar poza aşa şi că a ma mai făcut asta în urmă cu câţiva ani.

"Nu ar fi prima dată când aş poza în felul ăsta. În urmă cu câţiva ani, am mai pozat în bikini şi sutien în culorile Stelei.", a precizat blonda.

(foto: facebook)

simeon stalpnicul png

FOTO EXCLUSIV Sânziana Buruiană, cine te-a supărat?

FOTO Sânziana, în chiloţi la un eveniment monden

FOTO Sânziana Buruiană, schimbare incredibilă de look. Îţi place cum îi stă brunetă?

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
cub anamaria prodan bebeto png
Charles si regina Elisabeta a II-a
port ambarcatiuni jpeg
Stoichita
image
image
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg