FOTO Măruţă, jos mâna de pe finuţă!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Veselie mare în familia edilului de la Sectorul 4! Cristian Popescu Piedone şi-a însurat, vineri, băiatul cel mare. Vlad şi aleasa lui, Loredana, au spus un "DA" hotărât chiar în faţa tatălui, care a oficiliazat cununia. Părinţi spirituali le-au fost Andra şi Cătălin Măruţă.

Emoţii, zâmbete, voie bună şi lacrimi de fericire la Primăria Sectorului 4 din Capitală! Deşi a oficiat sute de căsătorii, nici una nu are însemnătatea celei de ieri. Cu tricolorul peste costum, Piedone a legalizat relaţia băiatului cel mare cu frumoasa Loredana.

În vârstă de 22 de ani, tânăra a atras toate blitzurile şi privirile, purtând o rochie scurtă şi sexy. Şi naşul Măruţă a fost tare mândru de finuţă şi a strâns-o "pătimaş" în braţe, în toate pozele.

Năşica Andra a încântat şi ea privirile şi a radiat de fericire la ieşirea din primărie. Cei doi îndrăgostiţi au avut alături familiile, rudele şi prietenii. Vlad şi Loredana vor îmbrăca costumele de miri abia în toamnă, la 5 octombrie, iar petrecerea va avea loc la Palatul Ştirbey.

La starea civilă, Vlad şi Loredana i-au avut alături pe părinţi.

simeon stalpnicul png

Piedone îl năşeşte pe Ştefan Stan

La scurt timp după ce Ştefan Stan a cerut-o de nevastă pe Andreea Mantea, cei doi au anunţat că vor fi năşiţi de primarul Piedone şi de soţia sa, Iulia. Stan a îngenuncheat săptămâna trecută în faţa Andreei, iar nunta va avea loc imediat după sărbătorile de Paşti, la mijlocul lunii mai.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensie punct de pensie carte de munca carnete de munca calcule pensii lista
image
image
image
image
image
image
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net