FOTO Mihaela Rădulescu vinde lucrurile copilului la «mica publicitate»


    Mihaela Rădulescu
Mihaela Rădulescu

Preocupată ca fiul său să-şi consume energia constructiv, Mihaela Rădulescu este pe punctul de a face o nouă achitiţie. Până atunci însă, diva de la Monaco trebuie să scape de vechiul motor pe care Ayan a învăţat să meargă pe când avea doar cinci ani. Vedeta şi-a anunţat prietenii interesaţi că a scos la vânzare motocicletă copilului.

Mihaela Rădulescu este o mamă chibzuită. Deşi duce o viaţă fpără griji la Monaco, diva nu aruncă cu banii în stânga şi-n dreapta. Ca să-i achiziţioneze fiului său o nouă motocicletă, vedeta a pus la vânzare vechiul motor al lui Ayan.  

Mihaela Rădulescu
Mihaela Rădulescu

"Mica publicitate:) - tre' să-i schimb motoru' lu' fii-miu, pentru că ăsta i-a rămas mic:). Dacă vă-ncumetaţi să vă daţi copilul de 5-6 ani ( la vârsta aia a început Ayan) pe mana lui Adi Răduţă, profesorul lui de motocros din România, atunci găsiţi motorul ăsta acolo, la "biroul" lui Raduţă din Ciolpani. Ieftin, întreg şi rezistent, ca orice KTM. Ah, ce dor îmi e de motorul meu şi de pădurea de primăvară....., cu toporaşi şi brânduşe mov şi mirosul ăla proaspăt şi atât de energizant.", a scris Mihaela Rădulescu pe contul oficial de socializare la descrirea unor fotografii în care îşi priveşte mândră copilul pe motocicletă.

Mihaela Rădulescu
Mihaela Rădulescu
zodia care consuma alcool jpg
catherine zeta jones png
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
Sorana Cirstea, EPA jpg
andreea marin
cub rebeca onoriu png
foto1 porcul jardelb jpg
image
image
image
image
image
image
cub dimitria ghinescu png
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg