FOTO Mihai Bobonete a «secat» Delta de peşte

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

După ce a încheiat filmările pentru un nou sezon al serialului „Las Fierbinţi" (Pro TV), Mihai Bobonete a plecat cu familia într-o vacanţă pe gustul său. Ore tihnite la soare, plimbări, experienţe culinare delicioase, dar şi pescuit intens, toate acestea au fost ingredientele unei vacanţe la care visa de mult timp.

Bobo se declară a fi genul „anormal" de turist. Sau, mai degrabă, numai turist nu se poate numi, spune actorul. Nu-i plac statuile şi arhitectura. El alte lucruri apreciază la o vacanţă. „Caut vinul bun şi bucatele alese. În funcţie de acestea două pot spune despre un loc că e de vizitat sau nu", explică Bobo. În această vară s-a plimbat mai mult decât în alţi ani. Prima destinaţie a fost Spania, unde a stat la nişte prieteni stabiliţi acolo. După ce s-a bronzat şi s-a delectat cu vin local şi caracatiţă, Bobonete şi-a luat soţia şi gaşca de pescari şi s-au refugiat în Deltă, „la omor de caras".

Cu soţia sa, într-un moment de relaxare, după masă

simeon stalpnicul png

Cu prietenul său, Mihai, face echipă bună la pescuit

simeon stalpnicul png

Prada nu a întârziat să se arate. „Împreună cu tata, cu fratele meu, Adrian, dar şi cu Mihai Rait şi Cosmin, fratele lui din dotare, am doborât 80 kg de caras, în Delta Dunării, la Perişor. Şi nu e poveste pescărească. Oricum, sezonul de pescuit nu s-a terminat pentru că începe crapul să halească şi sunt pregătit alături de coechipierul meu, Mihai, să-l lovim", spune, râzând, actorul din „Las Fierbinţi".

Din păcate, la întoarcerea în Bucureşti, amintirile frumoase ale vacanţei i-au fost umbrite de un eveniment neplăcut. Hoţii i-au spart casa, într-o noapte, când soţia şi copilul dormeau liniştiţi. Au luat un televizor, o chitară şi un laptop.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lapte pixabay jpg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net