FOTO Mircea Badea şi Mihai Bendeac, la cuţite. Ce cuvinte dure şi-au aruncat cei doi

Ultima actualizare:
Mircea Badea îşi aranjează părul doar cu peria. (captură Antena 3)
Mircea Badea îşi aranjează părul doar cu peria. (captură Antena 3)

Mircea Badea şi Mihai Bendeac şi-au declarat război pe Facebook, după ce prezentatorul Antena 3 a postat mai multe lucruri legate de actor şi de fosta iubită, Roxana Vancea.

Badea s-a luat de emisiunea lui Mihai, dar şi de tatuajul pe care Roxana Vancea şi-l făcuse când cei doi erau împreună.

"Tocmai mi-a zis cineva că Bendeac are o noua emisiune cu unu de la Cluj sau ceva. Şi cică e invitat Florin Salam. Nu e rău dar anuntaţi-mă când vine Leo. Sau Cap de porc", a scris, printre altele, Badea pe pagina sa.


    Mircea Badea îşi aranjează părul doar cu peria. (captură Antena 3)
Mircea Badea îşi aranjează părul doar cu peria. (captură Antena 3)

Remarcele nu aveau cum să treacă neobservate de Mihai, care a reacţionat dur.

"De două zile, brusc, o singură preocupare: EU. Urmează: Bendeac e «băsist» (evident!!!), Bendeac e un drogat fiindcă fumează iarbă, Bendeac e gay, Bendeac este un antitalent, Bendeac a ucis-o pe Elodia, Bendeac e un hipster obosit precum cei care protestează anti-Roşia Montană, Bendeac e un gunoi etc. Vor apărea mari statui ale actoriei româneşti care vor spune că, de fapt, trebuie să fiu interzis pe televizor. Maşinăria funcţionează perfect, prieteni. Dacă asta trebuie să suporte un tânăr care refuză să plece capul şi ţine cu dinţii la libertatea de exprimare într-un stat european, nu e o problemă. Aş vrea un singur lucru. Să afle oamenii cât câştig eu pentru un show tv. Atunci vor intelege că gestul de a refuza să mai apar pe sticlă până nu sunt liber să exprim ce simt, e un act de eroism. Cine ar renunţa la asemenea bani pentru ceva atât de idealist? Well, sunt mândru să mă uit în oglindă şi să răspund: EU, frate! EU! Într-o ţară în care unii îşi vând şi mama pentru un pumn de arginţi, într-o ţară în care manipularea pe tv a devenit lege organică, într-o ţară în care «vedetele» sunt dispuse la orice ca să apară pe sticlă, cred ca e nevoie de eroi. Nu avem dreptul de a comite greseala generatiei parintilor nostri. Nu avem dreptul de a sta ca oile si a face compromisuri pe sistemul «stai in banca ta si vezi-ti de binele tau». In momentul in care ai notorietate si se uita, saptamanal sute de mii de oameni la tine, esti responsabil. Sau, ma rog, asa gandesc eu. Altii au castigat notorietate doar ca sa se umple de bani si sa intre peste rand la transplant de rinichi, exact cum faceau pe timpul lui Ceausescu la coada la oua. Si nici dupa ce fac asta, nu au bunul simt de a organiza o campanie prin care sa-i convinga pe oameni ca e bine sa devina donatori. O s-o facem tot noi, astia tineri, si p-asta. Da. Noi, astia... Hipsteri, ratati, drogati. Inca mai cred in dreptate. Inca mai cred in generatia mea", a scris Bendeac lângă o captură cu postările de pe Facebook ale lui Badea.

Bendeac Badea
Bendeac Badea

Cum era de aşteptat, Badea i-a răspuns lui Bendeac, deşi  mult mai scurt. Prezentatorul a postat şi el un o captură cu pagina de Facebook a actorului şi mesajul: "Nu e adevăraaaaat. Mai am şi altă preocupareeeee: caaaap de poooorrrrcccc".

Bendeac Badea
Bendeac Badea
image
image
image
image
image
image
atac cutit jpeg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
decoratiuni feng shui shutterstock 1868255917 jpg
pompieri incendiu jpeg
Pensii 2022  Vesti bune pentru pensionarii din Romania cat vor creste pensiile de la 1 ianuarie webp
hrana pisici shutterstock jpg
permis de conducere freepik jpg
image
actualitate.net