FOTO N-ai fi crezut asta despre Diana Bart! Ce ascunde prezentatoarea tv

Ultima actualizare:

    Diana Bart la adevarul live
Diana Bart la adevarul live

Tatuajul este un subiect tabu, iar mulţi cred că un desen permanent pe corp nu e o idee tocmai bună. Diana Bart nu are însă astfel de păreri şi, fiind o fire curajoasă şi hotărâtă, şi-a făcut un tatuaj în urmă cu un an şi jumătate.

Prezentatoarea  Prima TV a dezvăluit în cadrul emisiunii "Ce gândesc femeile?" de la Adevărul Live că are un tatuaj şi mai vrea să îşi facă unul. Întrebată dacă i-a fost frică în momentul în care s-a tatuat, Diana a reunoscut că soţul ei s-a temut mai mult decât ea. În plus, bruneta nu a simţit niimic, în ciuda faptului că se spune că procedeul e unul dureros.

Diana Bart la adevarul live
Diana Bart la adevarul live

"Mi-am făcut un tatuaj împreună cu soţul meu, înainte de nuntă. Am zis să ne facem ceva la fel, doar numele diferă. E un dialect african, urdu, nu pot să zic ce înseamnă, e ceva de suflet. Era dificil să îl fac în altă parte, într-un loc vizibil. Aşa îl pot acoperi. Mai vreau unul. Undeva pe partea din spate, nu pot să dau detalii. Oricum nu o să se vadă. Pe primul l-am făcut acum un an jumate, nu mi-a fost frică, mi-l doream foarte tare. Mai frică i-a fost soţului, el şi l-a făcut şi pe braţ şi doare mai tare. Eu am simţit ca şi atunci când te epilezi, ca o înţepătură, în 15 minute mi l-a facut", a povestit Diana.

Nici nu îi este greu să îl întreţină şi s-a vindecat repede. Însă are o mică problemă: "E uşor de îngrijit. Chiar mi s-a vindecat repede, nu am făcut nici coajă. Singurul lucru care mi se pare ciudat e că îl simt în relief".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net