FOTO Oana Ioniţă şi bebeluşul ei au părăsit spitalul: «Încă am dureri de la operaţie»

Ultima actualizare:
Oana Ionita bebelus
Oana Ionita bebelus

Oana Ioniţă a părăsit joi spitalul unde a născut luni un bebeluş de nota zece, pe care îl va boteza Mihai Maxim.

Fosta bebeluşă a mărturisit că a recuperarea a fost rapidă, pentru că operaţia a fost destul de uşoară.

"Revenirea a fost rapida, neasteptat de rapida, poate si pentru ca operatia a fost mai mica. Era vorba de o programare pentru joi, am venit luni la un control de rutina. Chiar daca s-a nascut la 38 de saptamani, doamna doctor ne-a sfatuit sa facem operatia", a explicat Oana la Antena Stars.

Micuţul Mihai Maxim este, din câte se pare, un copil foarte cuminte şi care nu i-a dat deloc bătăi de cap până acum mămicii: "Cu mami se simte foarte bine, am dormit impreuna, ma bucur ca avem ore de somn in acealasi timp, ne sincronizam, in burtica ne-a inteles foarte bine".

Oana Ionita bebelus
Oana Ionita bebelus

Cât despre kilogramele în plus luate în timpul sarcinii, Oana a explicat că nu ştie cât s-a îngrăşat, dar ştie că trebuie să slăbească: "Nu m-am cantarit, am vrut sa evit frustrarile, dar stiu ca am de dat jos. Inca am dureri de la operatie".

Soţul Oanei, Florin Budnaru, este un tătic foarte mândru şi a asistat la naştere, despre care spune că a fost un moment magic.


    Oana Ionita bebelus
Oana Ionita bebelus

"Am asistat la operatie, l-am auzit cand a cantat, ei zic ca a tipat, eu zic ca a cantat. Ma consider norocos, nasterea e un moment magic", a spus tenorul.

Mai mult, Oana a povestit că fetiţa ei, Isabela, a venit în vizită, deşi a adăugat că nu a fost tocmai bine pentru cea mică: "A venit la spital, nu stiu daca a fost o decizie buna, a suferit sa o vada pe mami in spital, a plecat destul de plansa si speriata, voia sa ramana cu mami".

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net