FOTO Preot la Castellon acuzat de fraudă

Slujba de duminică, de la Parohia Sfântul Ierarh Nicolae, din Castellon, nu a fost deloc una liniştitoare pentru enoriaşi. Dimineaţă, o comisie episcopală de patru persoane, condusă de Episcopul Spaniei şi Portugaliei, Timotei Lauran, a început să oficieze slujba, fără preoţii de la Castellon.Românii prezenţi s-au înfuriat, neînţelegând de ce preotul lor, Lucian Niculeţ, nu participă la slujbă. Românii au rupt foile cu acatiste, refuzând să le dea preoţilor străini.

Mulţimea s-a împărţit în două tabere: una a rămas să asculte slujba în continuare, iar alta a ieşit în faţa bisericii, alături de preotul Lucian, sosit între timp. Ieromonahul Nicodim, parohul de la Castellon, a fost externat din spital pe propria semnătură, pentru a fi de faţă la declaraţiile Episcopului Timotei Lauran.

Lipsesc 10.000 de euro

Întrebat asupra motivului prezenţei superiorilor ierarhici la Castellon, preotul Lucian a declarat: „Acum cu cinci săptămâni, când s-a internat prima oară în spital părintele Nicodim, atât eu, cât şi enoriaşii, am descoperit că nu s-a mai plătit de peste şase luni chiria pentru sediul bisericii. Este vorba de aproximativ 10.000 de euro, bani strânşi din contribuţiile şi donaţiile oamenilor“. În plus, enoriaşii spun că au dispărut zeci de mii de euro din contul parohiei, bani donaţi de credincioşi pentru construirea unei noi biserici.

Vezi Galerie Foto pe adevarul.es

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
anisia gafton jpg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
cub brigitte pastramă png
pantofi jpg
Salvamar Mamaia foto Primaria Constanta jpeg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Aeroportul din Herson FOTO Profimedia
Delta Dunării FOTO ARBDD jpg
image
image
image
image
Jim Parums si fiica jpg
Suporteri Qatar la Cupa Mondială de fotbal 2022 FOTO Profimedia jpg
image png
Salvamar Mamaia foto Primaria Constanta jpeg
bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
arsenie boca jpg