FOTO S-a însurat Americanu'! Cum arată aleasa inimii lui!

Ultima actualizare:

    Emil Mitrache s-a însurat
Emil Mitrache s-a însurat

Actorul Emil Mitrache, cunoscut publicului din serialul de comedie "La Bloc" s-a cununat civil vineri. El a spus «da» în faţa ofiţerului femeii cu care are doi copii. Aleasa inimii lui se numeşte Cristina Lixandru. 

După ce proiectul "La Bloc" s-a încheiat, Emil Mitrache, cunoscut drept "Americanu'", s-a dedicat în excusivitate creşterii copiilor, Teo şi Edi. S-a ocupat de asigurări şi a aşteptat să se întoarcă în televiziune, însă deocamdată nu are niciun proiect.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Vineri, actorul s-a căsătorit civil cu Cristina Lixandru.

Emil Mitrache este cunoscut datorită personajului "Vali Chivu" în sitcomul "Nimeni nu-i perfect", și-a început cariera actoricească în grupul umoristic TACT, proiect la care a lucrat alături de Dragoș Moștenescu. Împreună cu trupa, Emil a susținut o serie de spectacole în toată țara, însă pașii l-au îndreptat spre Capitală, unde și-a început colaborarea cu Florin Călinescu, la "Chestiunea Zilei".

La acea vreme, pentru Emil Mitrache televiziunea nu reprezenta deloc o enigmă, asta datorându-se colaborarilor sale anterioare cu posturile TV, Europa Nova și TVT 89, din Timișoara, unde a realizat mai multe emisiuni de divertisment.

În 2002, actorul a fost distribuit în serialul de comedie "La bloc", în care a intrat în pielea personajului "Americanul". Ultimul proiect finalizat a fost "Gașca", sitcom în care a jucat sub numele de "Bebe".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net