FOTO Sâni fermi, ten perfect și picioare tonifiate! Tania Budi arată impecabil la 45 de ani

Tania Budi
Tania Budi

Are un ten perfect şi un trup de zeiţă, motive suficiente pentru a primi zilnic complimente. Deşi are 45 de ani, Tania Budi arată ca o adolescentă şi recunoaşte că nu face nimic special pentru a se întreţine.

Este într-o formă fizică de invidiat şi spune că secretul ei constă în moştenirea genetică bună. Tania Budi se pare, totuşi, că a găsit elixirul tinereţii fără bătrâneţe.

Tania Budi
Tania Budi

Tania Budi
Tania Budi

La 45 de ani, vedeta arată la fel de bine ca atunci când a debutat în televiziune, în urmă cu aproape 20 de ani.

Tania
Tania

Aranjată sau fără strop de machiaj, Tania Budi este la fel de frumoasă, ba chiar putem spune că pentru ea timpul a stat în loc.Prezentatoarea are grijă să meargă periodic la saloane pentru diverse tratamente faciale.

Tania
Tania


    Tania
Tania

Deşi nu are deloc o viaţă liniştită, căci chefuieşte frecvent până în zori prin cluburile de pe litoral sau din Capitală, vedeta tv reuşeşte să trezească invidia multor dominişoare mai tinere din showbiz-ul autohton, inclusiv a Biancăi Drăguşanu.

S-a iubit cu Adi Cristea

Triunghiul amoros Bianca - Cristea - Tania a existat timp de aproape un an, pe parcursul lui 2012, după cum au lăsat să se înţeleagă surse din anturajul fotbalistului.

În luna septembrie a anului trecut, surse din preajma Biancăi, au aruncat bomba pentru Click!: Drăguşanca a fost pusă în postura ingrată de a-l prinde pe Prinţ în pat cu Tania Budi. După ce au trăit un an o poveste de dragoste secretă, Adi şi Tania au apărut la nunta Deliei Matache, ca un cuplu, giugiulindu-se toată noaptea.

horoscop jpg
cub lia bugnar png
george burcea lurch jpg
cub andrele png
cub Andreea Perju png
cub camelia șucu (1) png
celine dion jpeg
parlamentul european profimedia  jpg
image
image
image
image
image
image
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
calendar ortodox 2021 9 decembrie sfintii ioanchim si ana zamislirea fecioarei maria jpeg
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif
cub camelia șucu (1) png