FOTO ŞOC! Ce bine arată Rita Mureşan! A slăbit câteva zeci de kilograme! «Eu sunt! Nu e un trucaj»

simeon stalpnicul png

Rita Mureşan a lăsat pe toată lumea cu gura căscată după ce a publicat o fotografie cu ea însăşi, pe pagina personală de Facebook, în care apare într-un fel în care nimeni nu se mai aştepta să o vadă: mai slabă cu câteva zeci de kilograme.

Schimbarea Ritei este de-a dreptul fenomenală, mai ales în condiţiile în care la începutul acestui an Click! a publicat imagini exclusive cu ea, pe vremea când avea cu cel puţin 40 de kilograme în plus.

simeon stalpnicul png

„Pot să vă spun că sunt fericită, sănătoasă şi îmi iubesc kilogramele în plus. M-am retras din viaţa publică acum un an. Nu mă interesează ce are lumea de spus. Dacă am păţit ce am păţit, înseamnă că am nişte lucruri de învăţat. Faptul că m-am îngrăşat nu are legătură cu mâncatul. Eu sunt aproape vegetariană. Pe mine nu m-aţi văzut niciodată mâncând şaorma», spunea ea la acea vreme.

RITA MUREŞAN, ÎN MARTIE 2013

simeon stalpnicul png

Fotografia incredibilă în care Rita Mureşan apare mai slabă cu cel puţin 40 de kilograme a fost făcută în Italia, după cum chiar ea susţine. Întrebată de zeci de amiratori virtuali cum a reuşit să ajungă să arate din nou aşa, Rita nu a dat nicio explicaţie.

«Am lasat soarele Toscanei si m-am intors zambind la soarele din Bucuresti! :) Vacanta superba», a scris ea în dreptul imaginii.

simeon stalpnicul png

Contactată de Click!, Rita a confirmat că fotografia este cât se poate de recentă. "Eu sunt, nu e niciun trucaj".

Să fie vorba de celebra "terapie cu îngeri" pe care o practică Rita? La începutul lunii octombrie, designerul a povestit în emisiunea lui Teo Trandafir că a dat jos 20 de kilograme prin această terapie.

cub theo rose png
Screenshot (539) png
Kate Middleton (3) jpg
ingrijorare
cub mircea bravo png
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
Lidia Buble Foto Captura video jpg
Catalog note scoala elevi profesor FOTO Inquam Photos Octav Ganea jpg
image
image
image
image
vladimir putin shutterstock jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (3) jpg
pelerini sf parascheva 4 jpeg
tarom  Mediafax jpg
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg