FOTO Steaua şi Napoli, la ultimul antrenament de dinaintea partidei de mâine

Pe o ploaie mocănească, italienii s-au pregătit pe stadionul central, pe care se va disputa şi meciul, în timp ce steliştii au efectuat şedinţa pe terenul 6 din complexul Ghencea. În criză de rezultate, dar şi de timp, „Fiara" vrea să îi dea echipei o altă faţă. „Sper ca băieţii să-şi schimbe comportamentul. Avem jucători de calitate, însă cu o asemenea atitudinea nu se pot obţine rezultatele dorite", a avertizat tehnicianul.

image

Schimbările lui Lăcă nu se vor opri însă aici. Fostul mare jucător va efectua modificări şi în formaţia de start, urmând a alinia o altă echipă faţă de cea pe care au trimis-o în teren predecesorii săi, Ilie Dumitrescu şi Edi Iordănescu. „Sistemul de joc nu îl voi schimba pentru acest meci, am avut doar o zi la dispoziţie până acum, însă vor apărea şi alte nume în primul unsprezece. În plus, noi, cei din staff-ul tehnic, vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a-i aduce pe fotbalişti la un nivel psihic ridicat", a completat Lăcătuş.

image

Şi peninsularii vor menaja câţiva titulari la partida de astăzi.

image

Portarul italienilor, Morgan De Sanctis, a declarat că echipa sa va lupta pe toate fronturile în acest an: "Este o experienţă nouă. Avem un lot numeros, nu contează cine intră pe teren, vom lupta pe toate fronturile şi sperăm să fim în cupele europene şi la anul".

image
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
anisia gafton jpg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
Salvamar Mamaia foto Primaria Constanta jpeg
pantofi jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
arsenie boca jpg
Violul mutilează sufletul pe viaţă
Iran, Getty jpg
image
image
image
image
Suporteri Qatar la Cupa Mondială de fotbal 2022 FOTO Profimedia jpg
image png
Salvamar Mamaia foto Primaria Constanta jpeg
arsenie boca jpg
calendar ortodox 2022 28 noiembrie stefan cel nou jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg