FOTO Uite ce meniu sofisticat va avea Bebeluşa Oana la botezul băieţelului ei!

Ultima actualizare:

    Oana Ioniţă (Arhiva Click!)
Oana Ioniţă (Arhiva Click!)

Motiv de sărbătoare în familia Bebeluşei Oana Ioniţă. Pe 8 iunie, băieţelul ei, Mihai Maxim, va fi cel mai răsfăţat copil, atât de către părinţii lui, cât şi de naşi, Ioana şi Mihai Găinuşă. Cele mai frumoase idei au fost puse în practică pentru marea petrecere. Băuturi rafinate, preparate sofisticate, un program artistic spectaculos, într-o locaţie somptuoasă.

Vita Marinată cu Chimichurri, Salata de Mango cu Rucola, Parfait-ul din Ficat de Gâscă îmbogăţit cu Bourbon şi servit pe Kiwi şi Chiflele făcute cu Amaranth, sunt doar o parte din preparatele ce vor delecta papilele gustative ale invitaţiilor.Pentru unul dintre cele mai fericite evenimente din viaţa lor, Oana şi soţul ei Florin au ales dintre propunerile Jubile The Ballroom preparate sănătose şi savuroase, un meniu menit să satisfacă toate gusturile, cu elemente clasice dar şi delicatese neconvenţionale.

Micuțul este foarte mâncăcios și a luat deja câteva kilograme bune.
Micuțul este foarte mâncăcios și a luat deja câteva kilograme bune.

Celebrul Muschiuleţ de Vită Argentinian va face deliciul invitaţilor. Bucătarii Jubile îl prepară după reţeta originală de la "mama ei". Carnea este marinată în Chimichurri, un sos-condiment specific culturii culinare latino-americane, preparat cu pătrunjel şi usturoi tocate mărunt, ulei de măsline, oregano, oţet roşu, frunze de coriandru, paprika, seminţe de chimion, cimbru, capere şi ceapă roşie.

Botez Oana Ionita
Botez Oana Ionita

Chimichurri este o marinadă perfectă pentru carne, specifică pentru muşchiul de vită dar nu numai. Carnea va sta trei zile în acestă marinadă şi va fi scoasă în seara evenimentului pentru a fi pusă pe gratar.

Chiflele ce vor însoţi preparatele vor avea în compoziţie un ingredient mai puţin cunoscut, denumit Amaranth, "grâul dinaintea grâului", un ingredient unic şi neobişnuit, cu o mare valoare nutritivă, introduse pe piaţa de la noi de Frische, un brand nou pe segmentul panificaţie - cofetărie. Amaranthul supranumit şi "floarea nemuritoare şi a frumuseţii veşnice" este o plantă cosmopolită, o cereală foarte veche, consumat de azteci şi incaşi încă de acum 8000 de ani.

Botez Oana Ionita
Botez Oana Ionita

Aceasta cereală, lipsită de gluten era considerată în Grecia Antică o plantă sacră, simbol al nemuririi. Începand cu anii '70 Amarathul a fost redescoperit ca plantă benefică pentru sănătate, fiind unul dintre cele mai nutritive alimente cunoscute pana în prezent. Acesta este folosit în prepararea pâinii de către cele mai prestigioase restauarante din lume.

Tortul micuţului Mihai Maxim va fi unul special, atât în ceea ce priveşte gustul cât şi design-ul. Acesta va pastra tematica aleasă pentru petrecere şi va fi decorat cu note şi instumente muzicale, aşezate pe un portativ.

Pentru a oferi un plus de eleganţă şi rafinament evenimentului, oaspeţii vor fi primiţi la Jubile The Ballroom cu şampanie cu foita de aur, special comandată pentru acest eveniment. Aceasta are foiţe din aur de 23 de karate şi o savoare aparte, un buchet aromat de mere şi lămâie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net