FOTO / VIDEO: Şi-a omorât mama şi i-a ars cadavrul! Acum îşi va petrece viaţa după gratii

Daniel Bartlam, care avea la momentul comiterii crimei doar 14 ani, i-a mințit inițial pe polițiști, spunându-le că mama lui a căzut victimă unui hoț care a pătruns în casa lor din Redhill, Nottingham. Dar după ce anchetatorii au interogat martorii, s-a dovedit că băiatul mințea. Așa că acesta și-a schimbat povestea și a recunoscut că, în urma unei certe, și-a pierdut orice fărâmă de control și și-a omorât mama, scrie cotidianul britanic The Guardian.

Polițiștii au recuperat din calculatorul băiatului o povestire în care personajul principal, numit tot Daniel Bartlam, își omoară mama în aceeași manieră. În timpul audierilor, băiatul le-a spus anchetatorilor că a fost inspirat de un episod din serialul "Coronation Street", în care unul dintre personaje, John Stape, omoară o femeie cu ajutorul unui ciocan.

image

Băiatul și-a lovit de șapte ori mama cu un ciocan pentru dulgherie, iar apoi a turnat benzina în dormitorul ei și a dat foc unor ziare. Casa a fost mistuită de flăcări, iar corpul femeii n-a putut fi identificat decât cu ajutorul fișei sale dentare.

Inspectorul-șef Kate Meynall, cea care a condus întreaga investigație, spune că nu s-a confruntat niciodată cu un caz atât de teribil. "E tulburător că un băiat de 14 ani a putut să facă așa ceva", a spus ea. "Știm că Daniel a plănuit mai mult timp să-și omoare mama, iar apoi, peste noapte, și-a dus planul la bun sfârșit", a mai spus Meynall.

În timpul procesului, băiatul a încercat să-i facă pe jurați să creadă că mama lui era o femeie rea. Martorii însă au declarat că Jacquline era o mamă iubitoare, cu un suflet mare, care trăia doar pentru copii ei. Părinții femeii omorâte nu pot înțelege de ce nepotul lor a făcut așa ceva.

Ieri, judecătorul Julian Flaux l-a condamnat pe Daniel la închisoare pe viață. Magistratul a calificat crima băiatului ca fiind "grotească și insensibilă" și a spus că Daniel a vrut să scape basma curată.

silviu silvius prigoana jpeg
Lucile Randon
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
anamaria prodan3 png
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
laura cosoi jpg
4 theo rose jpeg
jon snow si daenerys foto instagram
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 iunie sf david tesalonic png
silviu silvius prigoana jpeg
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
soție george simion jpeg