FOTO/VIDEO Autoarea atacului violent din trafic e vedetă! Află despre femeia care l-a umplut de sânge pe şofer

simeon stalpnicul png

Vestea că o femeie a agresat un şofer în plin centrul Bucureştiului, după o altercaţie în trafic, a şocat pe toată lumea. Ei bine, autoarea agresiunii este un personaj cunoscut în showbiz.

Femeia care l-a umplut de sânge pe un şofer, chiar la Piaţa Dorobanţi, este Alexandra Constantin, cunoscută mai bine după numele de Tisha, fostă componentă a trupei TNT. Tânăra de 21 de ani şi-a pierdut controlul după ce s-a şicanat în trafic cu un bărbat.

simeon stalpnicul png

Acesta a coborât geamul şi a jignit-o în fel şi chip pe cântăreaţă, care şi-a ieşit din minţi şi a reacţionat cu un spray lacrimogen cu două rezervoare.

Aceasta este arma folosită de Alexandra Constantin, alias Tisha.

simeon stalpnicul png

Substanţa pulverizată din spray i-a cauzat bărbatului o hemoragie nazală şi arsuri pe faţă, dar soţia acestuia, aflată în maşină cu el, a fost convinsă iniţial că agresoarea a folosit un pistol. Ulterior s-a stabilit că a fost vorba de un spray.

simeon stalpnicul png

Alexandra Cosntantin a fost ridicată de acasă de poliţişti şi dusă la Secţia 1. Ea este cercetată pentru port ilegal de armă albă, loviri şi alte violenţe, dar şi conducere fără permis, ea neavând dreptul să se afle volan.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Aşa arăta Tisha pe vremea când cânta în TNT

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Urmăriţi mai jos o demonstraţie cu arma folosită de Tisha în conflictul cu şoferul

Cine e Tisha ex-TNT?

Alexandra-Aiana Constantin, alias Tisha a cântat alături de Dea şi Lala în TNT, trupă care s-a lansat la începutul anilor 2000. Cele trei puştoiace de liceu rupeau topurile muzicale româneşti cu piesa «Ani de liceu», o adaptare după coloana sonoră a filmului «Liceenii».

Tisha şi Dea au fost remarcate de Marius Moga într-un club. Pentru a alcătui o trupă ele au propus-o pe Lala, pe atunci o amică de-a lor, şi aşa, s-a născut TNT. După destrămarea trupei, Tisha a urmat Facultatea de Limbi Străine, pe care a terminat-o cu brio. De când s-a lăsat de muzică, ea a devenit traducător-interpret autorizat de limbă engleză şi colaborator pentru mai multe publicaţii.

Lala

simeon stalpnicul png

Dea

simeon stalpnicul png
8 boca arsenie  jpeg
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
eticheta alimente jpg
beneficiile colagenului pentru piele jpg
machiaj ochi rotunzi jpg
Kathryn Lord webp
fotografie vestiar serbia jpg
image
image
image
image
transylvania 3902156 1920 jpg
8 boca arsenie  jpeg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg