Frank Lampard se distrează în Sardinia

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Fotbaliştii naţionalei Angliei nu par deloc afectaţi de faptul că au părăsit Cupa Mondială din faza optimilor şi au plecat imediat la distracţie.

Citeşte şi

Umor englezesc! Şi totuşi n-a fost gol la şutul lui Lampard

Anglia îl cere pe Beckham selecţioner!

Frank Lampard, victima celei mai mari erori de arbitraj de la CM, şi-a luat prietena şi a plecat val-vârtej în Sardinia.

Christine Bleakley, care câştigă de la postul de televiziune ITV 6 milioane de lire sterline pe an, l-a făcut să uite repede de amărăciunea eliminării Angliei de la turneul final.

Relaţia celor doi a început în urmă cu un an când s-au întâlnit la o Gală a Premiilor „Celor mai buni britanici în 2009" şi nu a avut de suferit, deşi Frank are două fetiţe din legătura anterioară, cu Elen Rives, alături de care a stat şapte ani.

Fotbalistul se distrează de minune în vacanţă cu iubita lui

simeon stalpnicul png

Cei doi îndrăgostiţi nu au plecat singuri în Sardinia. Jamie Redknapp, fost internaţional şi jucător la Tottenham, este vărul lui Lampard şi a însoţit cuplul în vacanţa italiană.

Nici Wayne Rooney n-a zăbovit mult prin Anglia. De fapt, el îşi făcuse planuri încă dinainte de eliminarea naţionalei sale.

Mai erau două zile până la meciul cu Germania, dar Rooney îşi cumpărase deja bilete de avion pentru Barbados, acolo unde şi-a construit o vilă impresionantă de 6 milioane de euro.

Este şi motivul, cred tabloidele britanice, pentru care starul de la Manchester United a jucat cu frâna de mână trasă în jocul decisiv cu Germania din „optimile" Cupei Mondiale, pentru a pleca mai repede în insula din Oceanul Atlantic, acolo unde vuvuzela nu a fost încă inventată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
calarasi studenti la urbanism in vizita la Calarasi FOTO Faceb/PMC
image
image
image
image
image
image
zodii norocoase jpg
ceapa cartofi jpg
lavanda 1 jpg
telefon jpg
mancare de fasole verde jpeg
Cartofi prajiti Foto shutterstock 782040517 jpg
femeie vara rochie inflorata shutterstock 77805982 jpeg
reguli noi aeroport jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net