«Fratele lui Arnold» va fi luni la «Cireaşa de pe tort»


    Toni Ionescu, alias Mârlanu’ Foto Prima TV
Toni Ionescu, alias Mârlanu’ Foto Prima TV

Toni Ionescu, alias Mârlanu’, găteşte la “Cireaşa de pe tort”! Invitaţii săi vor fi Roxana Ciuhulescu, Morris, Alexandra Ungureanu şi Dan Helciug. Şi cum motto-ul lui Toni este “simplu, dar de efect”, meniul serii constă în ciorbă de zarzavat, clasica tocăniţă de vită şi cremă de zahăr ars.

Când vine vorba de regimul alimentar, Toni recunoaşte că, pofticios fiind, “dieta” lui se bazează pe un principiu simplu şi nesănătos, şi anume “Crapă în tine cât poţi!”

“Am ţinut cândva nişte diete în urma cărora am slăbit foarte mult şi m-am îngrăşat şi mai mult. Într-un târziu, am aflat secretul, şi vi-l spun şi vouă: trebuie să mănânci puţin şi des”, spune “Trăsnitul”.

tony
tony

În ceea ce priveşte mâncarea preferată, “Mârlanu’” nu face mofturi şi nu are preferinţe. “Cel mai mult îmi place ORICE, iar alimentul de la care mă abţin în totalitate este îngheţata”.

Cât despre abilităţile culinare, Toni se laudă cu un talent pe măsura apetitului său. “Despre gătit pot spune că mă pricep să fac aproape orice fel de mâncare. Cine nu a trecut prin bucătărie (şi aici mă refer la gătit), a trăit degeaba!”.

Pe Toni Ionescu îl puteţi vedea la “Cireaşa de pe tort” pe 14 aprilie, la ora 17.00, şi în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 20.00, la “Trăsniţii”, numai la Prima TV!

tony
tony
cub gabriel apostol png
zodii care imprumuta bani jpg
cub andi moisescu png
andreea ibacka si majda jpg
gabriel apostol jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
harry si meghan jpg
vladimir putin singur umbra trist cocosat shutterstock 1177474882 jpg
Kovacs
image
image
image
image
Produsele de uz zilnic care provoacă tumorile uterine
prater jpg
bitcoin crypto jpg
târg Crăciun Sibiu jpg
Kate Middleton și Regina Letizia jpg
Avionul lui Elvis Presley png