Fraţii au schimbat tricourile

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Kevin-Prince Boateng (Ghana) şi Jerome Boateng (Germania) s-au calificat în „optimile” Cupei Mondiale, evitându-se pe teren cât au putut de mult.

Jerome şi Prince au acelaşi tată. Cei doi nu şi-au mai vorbit după ce Prince Boateng l-a scos pe Ballack de la turneul final, cu un fault urât în finala Cupei Angliei, Portsmouth - Chelsea (0-1).

La meciul dintre Germania şi Ghana cei doi au evoluat pe posturi, care nu i-a adus niciodată faţă în faşă. Jerome a jucat fundaş dreapta, în timp ce Prince a acoperit pentru Ghana tot banda dreapta, dar ca mijlocaş.

Vezi

aici toate informaţiile, clasamentele şi rezultatele de la Cupa Mondială 2010 - INFOGRAFIE INTERACTIVĂ

Fraţii s-au privit la finalul meciului în ochi, au vorbit pentru prima dată de la accidentarea lui Balack, care a stârnit un scandal imens în Germania în luna mai, şi şi-au schimbat tricourile.

Au râs şi s-au bucurat ca doi copii care tocmai primiseră nişte jucării preţioase. Cei doi fraţi vor juca dealtfel din sezonul viitor în aceeaşi ţară: Jerome (Manchester City) şi Prince (Porstmouth), dar nu se vor mai întâlni curând ca adversari, deoarece Portsmouth a retrogradat din Premier League.

Citeşte şi:

GRUPA D: GHANA - GERMANIA 0-1 şi AUSTRALIA - SERBIA 2-1 / Germania - Anglia, Ghana - SUA în optimi

Parteneri

image
image
image
image
image
image
perseide stele cazatoare calea lactee foto shutterstock
romanca job colaj facebook pixabay jpg
litoral jpg
Netanyahu jpg
statie metrou hongyancun jpg
4 front carburanti poza mare jpg
parfum pixabay jpg
apa marii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net