Fraţii Dolănescu, luptă fără sfârşit pe casa tatălui

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Procesul fraţilor Dolănescu pentru succesiunea averii tatălui lor, pare o poveste fără sfârşit. Cei doi fraţi, Ionuţ şi Dragoş încă se mai judecă pe imobilul în care a trăit artistul. Ionuţ Dolănescu e nemulţumit că vila din Caimatei a fost evaluată de experţi la prea mult, adică 685.000 euro. În schimb, Dragoş Dolănescu îşi acuză fratele că imobilul a fost scos la licitaţie din cauza lui.

La patru ani şi jumătate de la moartea lui Ion Dolănescu, scandalul fiilor săi pentru avere încă nu s-a încheiat. După ce ani de zile a cântat piesa „Casa părintească nu se vinde" şi a făcut tam-tam pe seama faptului că vrea ca vila în care a trăit tatăl său să i se atribuie lui, Ionuţ s-a răzgândit, considerând că a fost evaluată cu un preţ prea mare.

Astfel, instanţa s-a văzut nevoită să scoată casa la licitaţie, decizie contestată... surpriză, tot de Ionuţ, cel care nu mai vroia casa. Ionuţ Dolănescu a depus o contestaţie, care a fost respinsă, zilele trecute de instanţa Tribunalului Bucureşti.

Ionuţ Dolănescu

simeon stalpnicul png

Instanţa a respins Apelul lui Ionuţ, ceea ce înseamnă că în cazul în care fiul cel mare al artistului nu va face recurs, casa lui Ion Dolănescu va fi scoasă în scurt timp la licitaţie.

Cum experţii au evaluat casa la 685.000 €, Ionuţ ar trebui să-i dea o diferenţă de 300.000 € lui Dragoş

simeon stalpnicul png

Dragoş Dolănescu este mâhnit de acest lucru şi spune că vila lui Dolănescu e scoasă la licitaţie din cauza fratelui său.

„În sfârşit a început să iasă adevărul la suprafaţă şi să se vadă adevărata faţă a lui Ionuţ. Eu am avut bunăvoinţă să îi dau casa din Caimatei de la bun început, iar el a refuzat pentru că nu i-a convenit preţul stabilit de expert în instanţă. El a pus condiţie că acceptă să ia casa tatălui numai dacă i se dă cu un preţ stabilit de el. Însă nu e cum vrea el, nici cum vreau eu, ci cum spune justiţia, experţii... ", a spus Dragoş.

„Ionuţ a  vrut imobilul, clientul meu a fost de acord, apoi, Ionuţ a spus că îl vrea la preţul de 300.000 euro, ori casa e evaluată la mai mult decât dublu. Dacă nu face recurs, instanţa dă un termen de 6 luni să găsim un cumpărător. Dacă el va ataca această soluţie a instanţei, procesul va continua pe fond", ne-a declarat Codruţa Aron, apărătorul lui Dragoş Dolănescu.  

Fraţii Dolănescu, încă un an de război pe avere

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dallas jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
joe biden nato summit zelenski profimedia jpg
octavia marlow instagram jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
1 plante ghiveci shutterstock 1179520909 jpg jpeg
Paparude din comuna Breasta Dolj 1908 jpg
george enescu
diana maria urs busteni jpg
Cum ne indeplinim dorintele 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net