Fuego, aplaudat minute în şir în turneul omagial dedicat lui Dan Spătaru

image
Fuego

FUEGO NU SE DEZMINTE! Umple sălile de spetacole şi este aplaudat minunte în şir în turneul omagial dedicat lui Dan Spătaru!

Faptul că Fuego este iubit şi apreciat nu mai reprezintă de mult timp un fapt extraordinar pentru nimeni. Nici în cadrul turneului său dedicat lui Dan Spătaru, cu care străbate ţara, nu se dezminte. Are săli pline, spectacolele se joacă cu casa închisă iar admiratorii ce vin să-l vadă cântă împreună cu el cele mai frumoase refrene ale muzicii româneşti, şlagărele de aur ale artistului Dan Spătaru.

Surprinzător este că Fuego şi-a propus, prin aceste concerte, să readucă respectul faţă de artişti în rândul publicul, aplaudându-şi colegii şi cântând pentru ei, fapt rar întâlnit în muzica actuală.Şi cum este printre campionii popularităţii de la noi, Fuego face ce face şi mai înregistrează câte un succes de scenă. În toate spectacolele de până acum, publicul i-a confirmat omagiul şi în final se ridică în picioare pentru a cânta împreună cu el şi pentru a-l aplauda aşa cum doar pe Dan Spătaru l-au mai aplaudat românii, cu admiraţie şi bucurie sinceră.

image
Fuego

Nici surprizele nu se lasă aşteptate pentru artist. Acesta primeşte de la admiratorii săi infocaţi cadouri inedite şi multe flori, căci, spre bucuria sa, publicul meloman este diversificat ca şi vârstă.

image
Fuego

"Mă bucur să văd că oamenii mai ascultă muzica de altadată, că o îndrăgesc şi că, admirativ, conştientizează că pentru a fi în prezent şi a merge către viitor, trebuie să-şi amintească de trecut. E o onoare pentru mine să ştiu că oamenii îşi răpesc din timpul preţios câteva ore şi participă la concertele mele!

Dintre toate minunile lăsate în lumea asta mare, muzica e cea fără de care nu aș putea concepe universul meu. Muzica este cea care m-a ales să-i fiu slujitor, să-i urmez calea. Şi când văd că această cale m-a adus pe scenă, în faţa unor priviri care iradiază de bucurie, nu mă pot declara decât... împlinit!" a mărturisit artistul.

Turneul „Serenadă pentru Dan Spătaru " a avut loc în importante oraşe ale ţării. În această seară, artistul a susținut ultimul concert din cadrul acestui turneu.

Şi cum Fuego nu obişnuieşte să se odihnească prea mult, după turneu el va lansa împreună cu marele compozitor Jolt Kerestely un album eveniment, aşteptat de mulţi ani. Totodată, artistul îşi va surprindre fanii în vara aceasta cu un proiect unplugged. (A consemnat Rodica Elena Lupu).

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
gabriela cristea
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
cub bianca dragusanu png
FotoJet (1) jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
 Mobilizare partiala - rusi trimisi la razboi FOTO Profimedia
Cozi kilometrice la granița dintre Rusia și Georgia. Foto Maxar Technologies
image
image
image
image
meghan markle harry regina jpeg
marcel pavel coronavirus 0 jpeg
meghan markle harry regina jpeg
A1 marcaje webp
pasaj doamna ghica jpg
Mai multe explozii au avut loc la conductele Nord Stream jpg