Fuego, duet pe scenă cu soţia unui fost premier român

Ultima actualizare:

    Fuego
Fuego

Artistul a avut în weekend un concert la Chişinău alături de Silvia Chifiriuc, soţia fostului premier Petre Roman.

Cântăreţul a dezvăluit pentru ziarulring.ro, faptul că a fost plăcut impresionat de prestaţia Silviei pe scenă, dar şi de compania politicianului Petre Roman, prezent la eveniment.

“Pentru mine a fost o onoare să am o astfel de companie în lungul drum spre Chişinău. Domnul Petre Roman este de-a dreptul captivant atunci când spune bancuri sau când povesteşte cu patos despre experienţele trăite în cariera sa diplomatică. Pe Silvia o cunosc de multă vreme, drumurile noastre intersectându-se de mai multe ori. Am absolvit amândoi Teatrul, amândoi am debutat la Mamaia şi am participat la aceeaşi emisiune din anii ’90 realizată de TVR, «3 din 10 pentru un show», dar niciodată nu am cântat pe aceeaşi scenă. Iată că acum am avut ocazia, graţie lui Yan Raiburg, şi cred că acesta este doar începutul, publicul din Chişinău reacţionând pozitiv la prestaţia sa, aplaudând-o şi oferindu-i flori", a declarat Fuego.

Fostul premier a fost cel care şi-a susţinut soţia şi a încurajat-o să revină pe scenă. Silvia Chifiriuc, a declarat:  "Sunt fericită să ştiu că Petre îmi este aproape în fiecare lucru nou întreprins. Nu mi-a fost uşor să reiau activitatea după lunga pauză, numai cu el alături şi la îndemnele sale am făcut asta. Şi, într-o anumită măsură, revenirea mea i se datorează şi lui Fuego, căci prin el am ajuns să-l cunosc şi să colaborez cu Yan Raiburg, care mi-a scris câteva piese romantice, melodioase şi melancolice. O muzică ce are focul sufletului, aşa cum o defineşte Petre, primul care mi-a dat încredere şi un răspuns favorabil atunci când a ascultat piesele".

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net