Fuego, fără permis după ce a fost prins cu 103 km/h în oraş


    Paul Surugiu, alias Fuego
Paul Surugiu, alias Fuego

Ghinion pe Fuego vineri noapte, în jurul orei 00.30, după ce a plecat de la Sala Palatului, unde a avut concert. În zona Aviatorilor, cântăreţul a fost oprit de poliţie pentru că circula cu viteză mare. Poliţiştii au stabilit că Fuego avea 103 km/oră şi i-au reţinut permisul auto pe o perioadă de trei luni.

Fuego a atins o performanţă pe care puţini artişti o reuşesc. Concertul pe care l-a susţinut vineri a umplut Sala Palatului până la refuz.

Deşi era răcit, solistul a avut o prestaţie admirabilă, spre încântarea publicului, care l-a aplaudat frenetic după fiecare piesă interpretată. Mulţumit că totul a ieşit aşa cum şi-a dorit, dar şi foarte obosit, Fuego a plecat de la Sala Palatului imediat după terminarea spectacolului.

Grăbit să ajungă mai repede acasă, ca să se odihnească, artistul a condus cu o viteză cu mult peste cea legală. Neşansa a făcut ca în zona bulevardului Aviatorilor să fie prins de radar circulând cu 103 km/oră. Poliştii de la Rutieră l-au tras pe dreapta şi i-au luat premisul pe loc pentru depăşirea vitezei. Astfel, în următoarele trei luni, Fuego nu va mai putea conduce, fiind nevoit să-şi găsească un şofer.

cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
cub andreea esca png
Survivor Romania webp
cub kassandra rotariu png
pexels Horoscop 3 noiembrie
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
cub anamaria prodan png
image
image
image
image
image
image
matreata jpg
Un ofițer de poliție din Londra, violator în serie: David Carrick FOTO Profimedia
Romania moneda euro bancnota zona euro FOTO Shutterstock
castelul bran foto Travelminit
test iq jpg
baza jos (captura video) jpg