Fundul care a făcut furori la nunta regală, fals? Pippa Middleton, acuzată că a minţit în legătură cu posteriorul ei

Ultima actualizare:

    Pippa Middleton i-a făcut "ochi dulci" lui Rafael Nadal, la meci
Pippa Middleton i-a făcut "ochi dulci" lui Rafael Nadal, la meci

Un expert francez a dezvăluit că Pippa Middleton a purtat un fund fals la nunta din 2011 a surorii sale, Ducesa de Cambridge, cu Prinţul William

Stephan Bern, în vârstă de 50 de ani, expert în eticheta de la curtea regală, a explicat că sora lui Kate s-a folosit de o iluzie optică pentru a capta atenţia a milioane de oameni.

"A avut un fund fals. Fără el, are un posterior normal. A fost o iluzie optică, Ştia că erau milioane de oameni care se uitat, a fost un moment de a îl arăta", a declarat Bern la un post francez, fără să dea mai multe detalii. 

Fundul Pippei Middleton
Fundul Pippei Middleton

Pippa a devenit faimoasă după ce a fost domnilşoară de onoare la nunta lui Kate cu Prinţul William. Atunci, tânăra de 30 de ani a purtat o rochie albă Alexander McQueen, care i-a pus în evidenţă fundul.

Nu e prima dată când s-a spus că Pippa a avut ajutor pentru a-şi face posteriorul mai atrăgător. Proprietara unui spa a declarat că nici ea nu e convinsă că fundul lui Pippa era "complet natural", datorită diferenţelor dintre felul în care arată în rochia McQueen şi nişte blugi.

Pippa Middleton
Pippa Middleton
image
image
image
image
image
image
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net