Gabi Firea: «Am fost suspectă că am avea gemeni»/ Florin Pandele: «Sper să nu fie tripleţi»


    Gabi şi soţul ei,  Florin Pandele, vor fi  părinţi peste 6 luni (foto: Arhivă personală)
Gabi şi soţul ei, Florin Pandele, vor fi părinţi peste 6 luni (foto: Arhivă personală)

Invitaţi la "Un show păcătos", marţi seara, familia Pandele, Gabi şi Florin, a deconspirat din tainele sarcinii, dar si al căsniciei.

"Nu ştim exact ce sex are copilul. E devreme. Abia are 3 luni si jumatate. Amandoi ne vrem fetiţă cum am mai spus. Cu trei bărbaţi în casă, normal că îmi doresc o fată", a spus Gabi Firea.

"Şi eu ca tată, normal că îmi doresc tot fată", a spus şi Florin Pandele.

Amândoi au răaspuns însă că dacă va fi băieţel nu va fi nicio problemă şi va fi primit în familie cu aceeaşi bucurie.

Gabi şi Florin Pandele au mai mărturisit că în primele săptămâni de sarcină, Gabi a fost suspectă că ar avea gemeni. "Când i-am zis lui Florin, a început să facă mai multe calcule, cât costă şcoala şi altele şi apoi a adăugat: sper să nu fie tripleţi", a povestit moderatoarea TV.

Primarul Pandele a povetit din tinereţile lui, el fiind la bază marinar. "Este o vorbă cum sunt marinarii: sunt oameni pe care nu i-a mai înghiţit pământul. Din câte meserii sunt pe pământ, marinari au ales să plece pe mare. Eu unul mi-am întemeiat prima familie cand eram pe mare. Din prima casatorie am 2 baieti, Andrei are 27 de ani. În momentul în care eşti pe mare duci dorul casei, iar în momentul in care estei acasa, duci dorul marii. Acum mi-ar fi greu ca sa mai plec, in situatia in care ma gasesc. Au fost insa multe momente, inainte de a o intalni pe Albinuta, sa plec pe mare. M-am retras la varsta de 36 de ani. Mi-a fost foarte greu deoarece aveam 5 grade pe umăr, insa un prieten din politica mi-a spus ca daca ma prinde 40 de ani pe mare nu e bine", a povestit Florin Pandele. 

oana zavoranu si sotul
cub ravan popescu png
horoscop 26 martie jpg
carina veghiu jpg
narcisa suciu si Daria jpg
cub daniel nuță png
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub alex bogdan png
image
image
image
image
image
image
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg