Gabriel Dorobanţu către Gherghe: «Dacă ştiam că eşti aşa frumoasă, veneam de mai multe ori!»

23 noiembrie 2011

Prima dintre profesiile către care a fost tentat să se îndrepte avea, oarecum, o legătură cu muzica. "Locuiam lângă cimitir. Înmormântarea era un spectacol, mă impresionau preoţii", a spus Gabriel Dorobanţu, care a crezut că îşi poate folosi astfel talentul deja remarcat şi de către părinţi, şi de către învăţător.

"Mi se părea frumos că trebuie să cânt la şcoală, să particip la repetiţii, să pregătim concerte", a povestit cântăreţul. Cu toate acestea, familia avea alte planuri pentru el: "Tata voia să fiu inginer. Mama voia să fiu artist, dar nu spunea. Am plecat, de gura părinţilor, să dau la medicina militară. Am avut media 8,20, n-am intrat".

Nici nu crede că i-ar fi plăcut să devină dentist: "Aş fi făcut varice stând lângă scaunul stomatologic, iar pacienţilor le-aş fi făcut o dantură... să nu mă uite toată viaţa!" În cele din urmă, tot tatăl a fost cel care l-a sfătuit ca, dacă va alege muzica, să meargă spre o carieră solo: "M-am înscris la cor, dar tata a zis că nu e bine să fiu la grămadă".

Cum cea mai cunoscută piesă a sa este "Hai vino iar în gara noastră mică", Gabriel Dorobanţu a primit din partea moderatoarei un tort în formă de locomotivă. Dar şi invitaţia de a reveni, cât mai curând, în platoul "Acces direct". "Dacă ştiam că eşti aşa frumoasă, veneam de mai multe ori!", a complimentat-o artistul pe Simona Gherghe.

fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
razvan si irina fodor
cub maria tonciu mama png
andreea tonciu png
andreea banica
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
variola maimutei 2 jpg
calendar ortodox 2021 24 mai sfantul cuvios simeon cel din muntele minunat gabriel toma chituc jpeg
bentley copy jpg
sandra parlamentara copy jpg
regina elisabeta
salvamari 0 jpeg