Gabriel Tamaş şi-a luat casă lângă Birmingham

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

După debutul nu tocmai favorabil în liga a doua engleză, Gabriel Tamaş a dat o fugă acasă, dar astăzi se întoarce în Anglia, la antrenamentele formaţiei sale West Bromwich Albion.

Tamaş a povestit pentru Click! cum s-a acomodat în Anglia şi ce îşi doreşte cel mai mult în acest sezon.

„Mă simt bine la Birmingham. Mai întâi am stat la hotel, dar acum mi-am închiriat o casă, undeva în afara oraşului. Clubul mi-a dat un Volkswagen Passat, dar în scurt timp îmi va veni un Range Rover. Nu am probleme cu şofatul pe partea stângă, m-am obişnuit repede", a spus Tamaş, care este strigat de colegi GT.

„Pe tabla pe care antrenorul face aşezările, fotbaliştii sunt trecuţi cu iniţialele lor. Fiindu-le mai uşor, colegii îmi spun aşa şi în afara terenului", a mai afirmat fostul dinamovist, care miercuri o aşteaptă acolo şi pe prietena lui, Ioana.

Tamaş este nerăbdător s-o revadă pe prietena lui, Ioana

simeon stalpnicul png

Tamaş a discutat cu antrenorul italian al lui WBA, Roberto Di Matteo, fost coleg cu Dan Petrescu la Chelsea şi acesta a recunoscut că s-a sfătuit cu Bursucul atunci când a decis achiziţionarea lui.

„Chiar dacă am jucat numai un meci pentru WBA pot spune că îmi place mult fotbalul englez. Liga a doua de aici este mult peste Liga 1 de la noi. Nottingham Forrest, care ne-a învins cu 3-1 vineri, a avut un joc încântător", a declarat fotbalistul de 26 de ani.

„Sper să joc bine aici şi din vară WBA să mă cumpere definitiv. Îmi place Anglia şi vreau să rămân aici", a dezvăluit care nu s-a sfiit să se refere şi la viaţa lui extra-sportivă.

„Acasă, într-o vreme apăream la televizor mai des decît Băsescu. Bine că am plecat. Şi aici, când avem trei zile libere, ies cu toţi colegii în oraş să bem o bere. Nu cred că e o crimă", e depărere Gabi, care în finalul discuţiei a mărturisit că nu-i poartă pică selecţionerului Răzvan Lucescu, cel care l-a scos din cărţile naţionalei. „Sincer, nici nu meritam să fiu chemat", a punctat fotbalistul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net